طرز تهیه کله جوش با کشک | طرز تهیه کله جوش اصفهانی

کله جوش؛ مقوی و اصیل به روش اصفهانی ها + روش تهیه

A
۰

کله جوش از غذاهای اصیل ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه می شود. اینفوگیاهی در این مطلب طرز تهیه کله جوش اصفهانی با کشک را آموزش می دهد.

کله جوش در قدیم الایام از غذاهای مجلسی ایران به حساب می آمد. این غذا را در هر منطقه ای به روشی خاص تهیه می کنند؛ برخی مناطق برای تهیه آن از کشک و برخی ماست استفاده می کنند. اینفوگیاهی در این مطلب طرز تهیه کله جوش به سبک نواب ابراهیمی را کشک و به روش اصفهانی ها آموزش می دهد. در ادامه شیوه تهیه کله جوش اصفهانی را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه کله جوش اصفهانی

پیاز 2 عدد
روغن به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازن
کشک 5 قاشق غذاخوری
گردو 8 عدد
نعنا خشک 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:آسون ترین روش پخت تاس کباب بدون گوشت

کله جوش

شیوه تهیه کله جوش با کشک

  1.  عدد پیاز رو خلال و سرخ کنید تا طلایی بشه.

  2. گردوها رو خرد کنید یا توی هاون بکوبید و همراه با زرد چوبه، فلفل سیاه و نعنا خشک به پیازها اضافه کنید.

  3. 2 دقیقه تفت بدید و بعد یه کم آب بریزید و دوباره 5 دقیقه تفت بدید تا خوب یک‌دست بشن.

  4. کشک رو به پیازها اضافه کنید و اون‌قدر هم بزنید که کشک باز بشه.

  5. 5 دقیقه بعد 2 لیوان آب بریزید و اجازه بدید تا ۴۵ دقیقه بجوشه. در نهایت نمک کله جوش رو تست کنید و تمام.

 

منبع: نواب ابراهیمی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها