طرز تهیه خوراک لوبیا عروس | روش تهیه خوراک با لوبیا عروس

خوراک لوبیا عروس؛ یه غذای گیاهی با پروتئین تضمین شده! + طرز تهیه

A
۰

خوراک لوبیا عروس از خوشمزه ترین غذاهای گیاهی است که پروتئین زیادی داشته و افرادی که گیاهخوار نیستند هم می توانند نوش جان کنند. در ادامه طرز تهیه خوراک با لوبیا عروس را می خوانید.

خوراک لوبیا عروس از انواع غذاهایی است که با ترکیب لوبیا عروس، سیب زمینی و قارچ تهیه می شود. این خوراک در نوع خود یک غذای کامل و مغذی به حساب می آید. داشتن قارچ و لوبیا عروس باعث شده که این غذا پروتئین زیادی داشته و اگر گوشت مصرف نمی کنید یا گوشت دوست ندارید با خیال راحت از تامین پروتئین؛ این غذا را نوش جان کنید. در ادامه طرز تهیه خوراک لوبیا عروس را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا عروس گیاهی

لوبیا عروس 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 7 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
دارچین، پودر زنجبیل و زیره به مقدار لازم

خوراک لوبیا عروس

بیشتر بخوانید:خورشت ترش واش؛ یه غذای گیلانی برای وگان ها + طرز تهیه

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

  1. ابتدا لوبیا عروس را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و بهتر پخته شود، می توانید برای سهولت در کار یک خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید.

  2. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و بشورید. سپس آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود. سیر ها را پوست بگیرید و پوره یا له کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

  3. در ادامه قارچ ها را بشورید و اسلایس کنید و به دلخواه می توانید پوست سیاه روی قارچ را بگیرید. قارچ را به همراه مواد فوق با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود. در انتها سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید و به همراه رب و ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

  4. در ادامه لوبیا خیس خورده را اضافه کنید و روی مواد آبجوش بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا لوبیا ها پخته و سس غلیظی بدست بیاید. در انتها می توانید کمی آبلیموترش تازه روی خوراک ریخته و با نان تازه سرو کنید. نوش جان

نکات تهیه خوراک لوبیا عروس با قارچ

  •     لوبیا باید حداقل برای ۸ ساعت خیس بخورد و می توانید برای سرعت در کار آن را نیم پز کنید و به خوراک اضافه کنید.

  •     افزودن سیب زمینی اختیاری می باشد ولی باعث غلیظ شدن و خوشمزه تر شدن خوراک می شود.

  •     اگر بعد از تمام شدن آب خوراک لوبیا نپخته بود مجدد کمی آب جوش روی آن بریزید و زمان دهید تا کاملا نرم و له شود.

  •     افزودن لیموترش اختیاری می باشد.

 

منبع: پارسی دی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها