تاس کباب

تاس کباب گیاهی | تاس کباب ساده | طرز تهیه تاس کباب بدون گوشت

آسون ترین روش پخت تاس کباب بدون گوشت + نحوه تهیه

A
۰

تاس کباب بهترین گزینه غذای گیاهی و مقوی می تواند باشد که پروتئین و فیبر سالمی دارد. در ادامه نحوه تهیه این غذای گیاهی بی نظیر را توضیح دادیم.

تاس کباب از اصیل ترین غذاهای ایرانی به حساب می آید که در هر محدوده ای به روش خاصی تهیه می شود. در برخی مناطق این غذا را با به درست می کنند یا گوشت مرغ به آن اضافه می کنند. در این مطلب اینفوگیاهی روش تهیه تاس کباب بدون گوشت، با نخود فرنگی و سیب زمینی را آموزش می دهد.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بدون گوشت

ساقه کرفس        یک عدد       
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیب زمینی ۴ عدد
نخود فرنگی ۱ لیوان
لوبیا ۱ لیوان
هویج ۲ عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
رب ۲ قاشق غداخوری
ادویه، نمک، فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:سمبوسه گیاهی با سیب زمینی

تاس کباب

روش تهیه تاس کباب گیاهی

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با روغن تفت دهید.

  2. سپس فلفل دلمه، هویج و کرفس خرد شده را اضافه کنید و همراه رب تفت دهید و ۲ لیوان اب اضافه کنید.

  3. وقتی آب به جوش آمد سیب زمینی و نخود فرنگی و لوبیا سبز اضافه کنید.

  4. یک تا یک ساعت و نیم زمان بدهید تا مواد پخته شود.

منبع: نگار دایت
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار