طرز تهیه فرنی گیاهی | طرز تهیه فرنی با شیره انگور
فرنی با جو پرک؛ یه صبحانه رژیمی برای تو که گیاهخواری + طرز تهیه
فرنی را می توانید با شیر بادام و شیره انگور تهیه کنید تا هم رژیمی و هم گیاهی باشد. در ادامه نحوه تهیه این مدل فرنی را می خوانید.
فرنی یک انتخاب مناسب برای صبحانه مقوی است که هم بزرگسالان و هم کودکان می توانند نوش جان کنند. اما اگر وگان هستید می توانید فرنی را با شیر بادام تهیه کنید تا گیاهی باشد و به جای شکر نیز از شیره انگور استفاده کنید تا فرنی رژیمی شود. در ادامه شیوه تهیه فرنی با شیر بادام و شیره انگور را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه فرنی گیاهی
آرد برنج | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد جو دوسر | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم کتان | ۱ قاشق مربا خوری |
شیر بادام | ۲ لیوان |
گلاب | یک قاشق غذاخوری |
شیره انگور و دارچین | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:کوکی گیاهی بدون نیاز به شیر و تخم مرغ + طرز تهیه
شیوه تهیه فرنی رژیمی با شیر بادام
-
تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
-
بعد کمی حرارت دهید و هم بزنید تا به قوام دلخواه برسد.
-
پس از سرد شدن شیره انگور را اضافه کنید.
منبع:
بشقاب سبز