کباب تابه ای گیاهی

کباب تابه ای با سویا | طرز تهیه کباب تابه ای بدون گوشت

کباب تابه ای رو بدون گوشت و با سویا درست کن؛ محشره! + طرز تهیه

A
۰

برای درست کردن کباب تابه ای گیاهی تنها به سویا خشک و قارچ نیاز دارید تا یک غذای وگان و خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه شیوه درست کردن کباب تابه ای بدون گوشت را می خوانید.

کباب تابه ای را حتما لازم نیست با گوشت تهیه کنید این غذا را افراد گیاهخوار نیز بدون نگرانی می توانند تهیه و نوش جان کنند. در این مطلب طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی را آموزش می بینید؛ برای تهیه این مدل غذا گوشت را از لیست مواد اولیه خط زده و سویا و قارچ را جایگزین کنید. مواد لازم و شیوه تهیه کباب تابه ای گیاهی با سویا را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای بدون گوشت

سویا خشک 50 گرم
بلغور یا گندم پخته 40 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
روغن برای سرخ کردن 2 قاشق غداخوری
تخم کتان آسیاب شده 1 قاشق چای خوری
پودر سوخاری 3 قاشق غداخوری
قارچ 4 عدد
زعفران به میزان دلخواه
ادویه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:خورشت آلو اسفناج بدون گوشت و با قارچ؛ چه شود!

طرز تهیه کباب تابه ای با سویا

  1. سویای خشک رو در ظرفی خیسانده و آبکشی کنید.

  2.     سویا رو با پیاز و قارچ و گندم پخته در غذاساز یا میکسر مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاد.

  3.     مواد خمیری رو در کاسه ای بزرگ بریزید و تخم کتان آسیاب شده، پودر سوخاری و ادویه ها و زعفران رو اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.( برای ادویه ها می توانید از پودر سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سماق و زیره استفاده کنید)

  4.     مخلوط رو استراحت بدید و به شکل کباب تابه ای (من اینجا دایره بزرگ کف تابه پهن کردم) در بیارید.

  5.     هر دو طرف کباب رو با مقداری روغن در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.

  6.     با برنج و گوجه سرخ شده و سبزیجات دلخواه میل کنید.

 

منبع: وی جی ها
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار