خورش آلو اسفناج گیاهی | طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با قارچ
خورشت آلو اسفناج بدون گوشت و با قارچ؛ چه شود! + طرز تهیه
خورشت آلو اسفناج را می توانید بدون گوشت تهیه کنید. در کنار اسفناج و آلو با قارچ یک خورشت خوشمزه و گیاهی را نوش جان کنید.
خورشت آلو اسفناج در مغذی بودن همتا ندارد. این غذا به دلیل داشتن اسفناج سرشار از آهن خوراکی است که برای بدن مفید هستند. شما می توانید در تهیه این غذا به جای گوشت از قارچ استفاده کنید تا مناسب ترین جایگزین برای گوشت را در این غذا داشته باشید. در ادامه طرز تهیه خورشت آلو اسفناج گیاهی و بدون گوشت را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج گیاهی
اسفناج پخته | نیم کیلو |
آلو خورشتی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
آب | ۱/۵ لیوان |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید:قورمه سبزی رو بدون گوشت این مدلی درست کن تا حسابی جا بیفته!
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج بدون گوشت
-
پیاز را سرخ کرده با اسفناج پخته تفت دهید.
-
با گذشت چند دقیقه؛ ادویه و سپس آب را اضافه کنید.
-
بعد از اضافه کرن آب صبر کنید تا بجوشد سپس آلو را اضافه کنید.
-
بیست دقیقه قبل از اماده شدن خورشت قارچهای خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید
منبع:
بشقاب سبز