طرز تهیه پاناکوتا رژیمی | طرز تهیه پاناکوتا با خرما
ممنوعیت مصرف شیرینی داری؟ پاناکوتا با خرما بخور + طرز تهیه
پاناکوتا از محبوب ترین دسرها برای روزهای گرم و پذیرایی از مهمانان است. در ادامه شیوه تهیه این دسر رژیمی محبوب را می خوانید.
پاناکوتا از دسرهایی است که از ترکیب ژلاتین و شکر همراه با خامه به دست می آید. این دسر هم میان بزرگسالان و هم بچه ها بسیار محبوب است. اگر رژیم هستید و یا دوست ندارید قند مصنوعی مصرف کنید؛ پیشنهاد اینفوگیاهی به شما تهیه پاناکوتا با خرما است تا هم شیرین و خوشمزه باشد و هم رژیمی. مواد لازم و شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با خرما
شیر موز | 200 گرم |
خرما | 8 عدد |
شیر | نصف پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
ژلاتین | 1/5 قاشق غذاخوری |
آب | 1/5 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید:این مدل بستنی رژیمی رو فقط بدنسازها می خورن!
شیوه تهیه پاناکوتا رژیمی
-
خرما را با شیر میکس می کنیم. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار کتری می گذاریم.
-
شیر موز و ژلاتین را به مخلوط خرما اضافه نموده و پودر کاکائو را در مخلوط الک کرده و سپس وانیل را اضافه می کنیم.
-
در صورت تمایل می توانید کمی شهد مورد علاقه تون ( یا عسل رقیق شده ) را هم اضافه کنید اگر طعم شیرین تر خواستید. دسر را در قالب مورد نظر بریزید.
-
در این مرحله دو کار می توانید انجام بدهید. یا دسر را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید که بافت ژلاتینی داشته باشید و یا اینکه در فریزر بگذارید تا بافت یخی، مانند بستنی داشته باشید ( من در فریزر گذاشتم )
-
حداقل دو ساعت و حداکثر یک شبانه روز در فریزر گذاشته و بعد با شاهتوت یا هر میوه ی دلخواه و شیره ی خرما یا عسل یا سس شکلات و یا هر شهد مورد دیگری که تمایل دارید، سرو کنید.