طرز تهیه پاناکوتا رژیمی | طرز تهیه پاناکوتا با خرما

ممنوعیت مصرف شیرینی داری؟ پاناکوتا با خرما بخور + طرز تهیه

A
۰

پاناکوتا از محبوب ترین دسرها برای روزهای گرم و پذیرایی از مهمانان است. در ادامه شیوه تهیه این دسر رژیمی محبوب را می خوانید.

پاناکوتا از دسرهایی است که از ترکیب ژلاتین و شکر همراه با خامه به دست می آید. این دسر هم میان بزرگسالان و هم بچه ها بسیار محبوب است. اگر رژیم هستید و یا دوست ندارید قند مصنوعی مصرف کنید؛ پیشنهاد اینفوگیاهی به شما تهیه پاناکوتا با خرما است تا هم شیرین و خوشمزه باشد و هم رژیمی. مواد لازم و شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با خرما

شیر موز 200 گرم
خرما 8 عدد
شیر نصف پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری
آب 1/5 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:این مدل بستنی رژیمی رو فقط بدنسازها می خورن!

پاناکوتا رژیمی

شیوه تهیه پاناکوتا رژیمی

  1.  خرما را با شیر میکس می کنیم. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار کتری می گذاریم.

  2. شیر موز و ژلاتین را به مخلوط خرما اضافه نموده و پودر کاکائو را در مخلوط الک کرده و سپس وانیل را اضافه می کنیم.

  3. در صورت تمایل می توانید کمی شهد مورد علاقه تون ( یا عسل رقیق شده ) را هم اضافه کنید اگر طعم شیرین تر خواستید. دسر را در قالب مورد نظر بریزید.

  4.  در این مرحله دو کار می توانید انجام بدهید. یا دسر را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید که بافت ژلاتینی داشته باشید و یا اینکه در فریزر بگذارید تا بافت یخی، مانند بستنی داشته باشید ( من در فریزر گذاشتم )

  5. حداقل دو ساعت و حداکثر یک شبانه روز در فریزر گذاشته و بعد با شاهتوت یا هر میوه ی دلخواه و شیره ی خرما یا عسل یا سس شکلات و یا هر شهد مورد دیگری که تمایل دارید، سرو کنید.

مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها