طرز تهیه توپک خرمایی با شیره | طرز تهیه توپک خرمایی مجلسی
با این توپک خرمایی از مهمونایی که رژیم هستن؛ پذیرایی کن
توپک خرما را می توانید با شیره درست کنید تا هم خوشمزه و مقوی باشد و هم بهترین انتخاب برای پذیرایی از مهمان ها. شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.
توپک خرمایی یک میان وعده مناسب و رژیمی است برای افرادی که دوست دارند خوراکی های خوشمزه و مقوی نوش جان کنند. این مدل توپک خرمایی که اینفوگیاهی آموزش می دهد با شیره و بدون بیسکوییت تهیه شده است و شما می توانید با خیال راحت آن را نوش جان کنید. در ادامه مواد لازم و شیوه تهیه توپک خرمایی رژیمی را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه توپک خرمایی مجلسی
خرما | 1 کیلوگرم |
شیره خرما یا انگور | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
مغز گردو | به مقدار لازم |
کنجد، پودر نارگیل و ترافل رنگی | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:شکلاتی ترین میان وعده سالم و رژیمی با موز
طرز تهیه توپک خرمایی رژیمی
-
برای تهیه توپک خرمایی مجلسی در ابتدای کار هسته خرماها را جدا کرده و درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس شیره خرما را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خرما نرم شده و بافت آن باز شود.
-
حالا پودر دارچین را به همراه مقداری مغز گردو خرد شده به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس اجازه می دهیم پوره خرما کمی ولرم شود.
-
زمانی که پوره خرما کمی ولرم شد، با دست خیس مقداری از آنرا به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و درون دست گرد می کنیم. در ادامه توپک های خرمایی را به دلخواه درون کنجد، ترافل رنگی و پودر نارگیل می غلطانیم.
-
زمانی که سطح توپک ها کاملا کاور شود، آنها را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند. در نهایت توپک های خرمایی را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.