کاپ کیک رژیمی | طرز تهیه کاپ کیک بدون شکر

کاپ کیک های گوگولی و رژیمی برای عصرونه تابستونی + طرز تهیه

A
۰

کاپ کیک را به شیوه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد بدون شکر تهیه کنید تا یک عصرانه خوشمزه و کم کالری را نوش جان کنید.

کاپ کیک ها می توانند یک انتخاب مناسب برای پذیرایی از مهمان ها باشند و یا برای میان وعده و عصرانه کودکانتان؛ برای تهیه کاپ کیک لازم نیست حتما از شکر استفاده کنید شما می توانید با استفاده از شیرین کننده های طبیعی کاپ کیک های خوشمزه و با کیفیت را تهیه کرده و نوش جان کنید. شیوه تهیه کاپ کیک را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک با استویا

آرد ۱/۵ لیوان
استویا ۱۵۰ گرم
ماست ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق چای خوری
وانیل به مقدار کم

بیشتر بخوانید:دونات بدون تخم مرغ؛ ساده و خوشمزه! + طرز تهیه

طرز تهیه کپک کیک با استویا

  1. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.

  2. در یک کاسه بزرگ بیکینگ پودر، دارچین و آرد را با هم مخلوط کنید.

  3. در یک کاسه دیگر، وانیل و تخم مرغ ها را مخلوط کرده و با یک همزن برقی به خوبی آنها را هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.

  4. سپس شیرین کننده را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کرده و دوباره با همزن آنها را مخلوط کنید تا کشدار و سفید شود.

  5. ماست را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس روغن را اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید.

  6. حالا نوبت اضافه کردن مخلوط آرد، دارچین و بیکینگ پودر است. مخلوط آرد را کم کم به مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

  7. سپس برای بار آخر، به کمک همزن برقی کل مخلوط را به مدت چند ثانیه هم بزنید.

  8. حال که مایع کاپ کیک آماده است، ¾ هر یک از قالب های مافین را با این مایع پر کنید.

  9. سپس داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و 20 دقیقه زمان می دهیم تا کاپ کیک ها کاملاً بپزند.

منبع: بی لو
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها