طرز تهیه پنکیک رول | طرز تهیه پنکیک رژیمی

پنکیک رولی و رژیمی برای مهمونای آخر هفته + طرز تهیه

A
۰

پنکیک رول می تواند نوع جدید و بامزه ای از این دسر باشد که هم برای صبحانه و هم میان عده مناسب می باشد. نحوه تهیه را در ادامه می خوانید.

پنکیک رول یکی از چند نوع شیوه تهیه پنکیک می باشد که هم خوشمزه و هم سالم است. در این شیوه تهیه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد از شیر کم چرب استفاده شده است و در آن شکر به کار نرفته؛ پس اگر نگران شکر مصرفی هستید می توانید این پنکیک را با خیال راحت نوش جان کنید. مواد لازم و شیوه تهیه پنکیک رول را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک رول

تخم مرغ ۲ عدد
شیر کم چرب نصف پیمانه
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ پیمانه
ماست یونانی ۱۷۰ گرم
توت و تمشک ۱۷۰ گرم

بیشتر بخوانید:این مدل پنکیک بدون شیر درست میشه!

پنکیک رولی

شیوه تهیه پنکیک رول

  1.    ابتدا تخم مرغ‌ها، شیر، آب، روغن گیاهی و نمک را در ظرفی مخلوط کنید؛

  2.     آرد سفید را به مواد بیافزایید و هم بزنید و در تابه‌ای آن را سرخ کنید؛

  3.     در آخر روی پنکیک‌ها مقداری ماست بریزید و چند توت روی هر یک از آن‌ها قرار دهید و به صورت رول بپیچیدشان. دسر رژیمی شما حاضر است!

منبع: فیتامین
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها