طرز تهیه پنکیک رول | طرز تهیه پنکیک رژیمی
پنکیک رولی و رژیمی برای مهمونای آخر هفته + طرز تهیه
پنکیک رول می تواند نوع جدید و بامزه ای از این دسر باشد که هم برای صبحانه و هم میان عده مناسب می باشد. نحوه تهیه را در ادامه می خوانید.
پنکیک رول یکی از چند نوع شیوه تهیه پنکیک می باشد که هم خوشمزه و هم سالم است. در این شیوه تهیه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد از شیر کم چرب استفاده شده است و در آن شکر به کار نرفته؛ پس اگر نگران شکر مصرفی هستید می توانید این پنکیک را با خیال راحت نوش جان کنید. مواد لازم و شیوه تهیه پنکیک رول را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک رول
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر کم چرب | نصف پیمانه |
روغن گیاهی | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
ماست یونانی | ۱۷۰ گرم |
توت و تمشک | ۱۷۰ گرم |
بیشتر بخوانید:این مدل پنکیک بدون شیر درست میشه!
شیوه تهیه پنکیک رول
-
ابتدا تخم مرغها، شیر، آب، روغن گیاهی و نمک را در ظرفی مخلوط کنید؛
-
آرد سفید را به مواد بیافزایید و هم بزنید و در تابهای آن را سرخ کنید؛
-
در آخر روی پنکیکها مقداری ماست بریزید و چند توت روی هر یک از آنها قرار دهید و به صورت رول بپیچیدشان. دسر رژیمی شما حاضر است!