پاستا گوجه و ریحان نواب | طرز تهیه پاستا گوجه و ریحان
هرچی از طعم این پاستا گوجه و ریحون بگم؛ کم گفتم!
پاستا گوجه با ریحان یکی از بهترین ترکیبات است که می توانید تهیه کنید. مواد لازم و شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.
پاستا گوجه و ریحان را می توانید بدون نیاز به گوشت و مرغ تهیه کنید. این مدل پاستا یکی از بهترین انتخاب ها برای زمانی است که برای افراد وگان و یا کسانی که به گوشت علاقه ندارند؛ می خواهید غذایی خوشمزه و خوش عطر تهیه کنید. در ادامه اینفوگیاهی شیوه تهیه پاستا گوجه و ریحان را به شیوه نواب ابراهیمی آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه پاستا گوجه و ریحان
پاستا | کمتر از نصف بسته |
گوجه فرنگی | 6 عدد |
ریحان | یک دسته |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر پارمیسان | به میزان دلخواه |
گوجه گیلاسی | 8 عدد |
بیشتر بخوانید:پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟
نحوه تهیه پاستا گوجه و ریحان
-
گوجهها رو خرد کنید و داخل غذاساز پوره کنید. (از رنده هم میشه استفاده کرد.) پوره گوجه رو داخل ماهیتابه خیلی داغ بریزید. بهش روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و 5-6 دقیقه حرارت بدید.
-
برگ ریحون تازه رو مثل ویدئو اول رول کنید، بعد خرد کنید و در سس بریزید. یکم دیگه هم روغن زیتون اضافه کنید.
-
پاستاها رو به آب در حال جوش که نمک هم داره، اضافه کنید. چون سس گوجه یه کم خشکه، چند قاشق از آب پاستا برای لعاب و یک دستی سس داخل مواد بریزید. 10 دقیقه بعد که پاستا نرم شد، اونها رو از آب جوش خارج کنید و به سس گوجه و ریحون اضافه کنید.
-
داخلش پنیر پارمسان تازه رنده کنید. چند تا گوجه گیلاسی و دوباره یکم برگ ریحون اضافه کنید. در این مرحله هم اگه حس کردید پاستاتون خشکه میتونید از آب پاستا بهش اضافه کنید. بی نظیره!
-
پاستا رو توی بشقاب ریخته، یکم پنیر پارمسان روی اون رنده کنید و از عطرش لذت ببرید. حالا چند تا برگ ریحون بذارید و دیگه تمام.