طرز تهیه لواشک توت فرنگی
توت فرنگی ها رو لواشک کن که مزه اش سوپرایزت می کنه! + طرز تهیه
لواشک توت فرنگی را بدون نیاز به مواد اولیه خاصی و در فر تهیه کنید. شیوه تهیه را اینفوگیاهی توضیح می دهد.
لواشک توت فرنگی را می توانید این روزها با توت فرنگی هایی که دیگر چندان تازه نیستند تهیه کرده و از طعم بهشتی آن حسابی لذت ببرید. لواشک توت فرنگی چندان ترش نبوده و طعم ملسی دارد. کمی توت فرنگی و نمک را آماده کرده و طرز تهیه این مدل لواشک را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگی
توت فرنگی | ۱ کیلوگرم |
نمک دریا | ۱ قاشق چای خوری |
بیشتر بخوانید:بهترین روش شست و شوی توت فرنگی در خانه
شیوه تهیه لواشک توت فرنگی
-
ابتدا توت فرنگی ها را شسته و با کمی نمک دری و اگر دوست دارید لواشک شما شیرین باشد با کمی استوایا در یک مخلوط یا غذا ساز بریزید و میکس و پوره کنید تا مود یکدست شود. سپس پوره تهیه شده را از یک صافی عبور دهید تا یکدست شود.
-
در ادامه پوره تهیه شده را داخل قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا ۴۵ دقیقه بگذارید آهسته بجوشد و هز از چند گاهی هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود در حدی که روی خودش تا بخورد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
-
برای خشک کردن لواشک توت فرنگی در فر بید کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و به صورت یک لابه نازک پهن کنید. بهتر است برای این مواد از سینی با سایز ۲۵*۳۱ استفاده کنید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۰۰ درجه قرار دهید و برای ۲ ساعت زمان دهید تا لواشک خشک شود و بعد از فر خارج کنید و برای ۳ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خشک شود.
-
برای تهیه لواشک بدون فر باید مواد را به صورت لایه ی نازک روی یک سینی روحی یا استیل پخش کنید و مقابل آفتاب قرار دهید و برای ۳ روز صبر کنید تا لواشک خشک شود. سپس از روی سینی جدا کنید و به صورت لوله ی برش بزنید. نوش جان
-
برای اینکه طعم ترش تری داشته باشد کمی آلو به آن اضافه کنید.
-
برای پخت در فر باید روی کمتری درجه ممکن فر شما باشد.
-
بهتر است هر چندگاهی به لواشک سر بزنید تا نسوزد.
-
می توانید برای زیبایی از اسلایس نازک لواشک داخل آن استفاده کنید