کالباس گیاهی با سویا | طرز تهیه کالباس با سویا

کالباس با سویا؛ ساده و بی دردسر با ضرر کم تر! + طرز تهیه

A
۰

کالباس را با سویا و گوشت گیاهی تهیه کنید تا افراد وگان نیز نوش جان کنند. شیوه تهیه را در ادامه می خوانید

کالباس با سویا یکی از انتخاب های سالم و مفید برای کسانی است که از این خوراکی زیاد استفاده می کنند اما دوست دارند حالت گیاهی آن را تهیه و نوش جان کنند. برای تهیه این مدل کالباس در کنار سویا به چاشنی هایی نیاز دارید که اینفوگیاهی در ادامه آن را توضیح می دهد.

مواد لازم برای تهیه کالباس سویا

گوشت گیاهی ۳/۴ پیمانه
سویا ۱ پیمانه
آرد جو پرک یا آرد گندم ۱ پیمانه
پودر سیر و پیاز به مقدار لازم
روغن نصف پیمانه
سیر ۴ حبه
پاپریکا به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
ریحان به مقدار لازم
جوز هندی به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:کوکو سویا؛ شام محبوب گیاهخواران + طرز تهیه

طرز تهیه کالباس سویا

  1. برای درست کردن کالباس باسویا، میتوانید از آرد جو پرک یا آرد گندم استفاده کنید.

  2. سویا را یک ساعت خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید. سویا را به آرد جو یا آرد گندم اضافه کنید و گوشت گیاهی را به این ترکیبات اضافه کنید. همه مواد را با سرعت متوسط تا جایی هم بزنید که بافت آن‌ها یک‌دست شوند.

  3. در این مرحله می‌توانید از آب مرغ، عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده کنید. می‌توانید مقداری سبزیجات دلخواه را به همراه ریحان، برای نیم‌ساعت آب‌پز کنید تا عصاره دلچسبی از آن ها به‌دست آورید. آب یا عصاره سبزیجات را پس از سرد شدن، به مواد خشک اضافه کنید و همراه با روغن و سیر، هم بزنید.

  4. توجه: در این مرحله، آب و روغن را کم‌کم اضافه کنید تا خمیرتان شل نشود. پس از رسیدن به یک خمیر یک دست، ادویه‌های مختلف مثل پودر پیازوسیر، پاپریکا، آویشن، جوز هندی، نمک، فلفل و رب‌گوجه را اضافه کنید.

  5. برای طعم‌دهی بیشتر به کالباستان می‌توانید رزماری، فلفل دلمه و هر نوع طعم‌دهنده مورد علاقه خودتان را به خمیر اضافه کنید.

  6. هر نوع مخلفات دیگری که باعث طعم دلخواه تان میشود و علاقه به اضافه کردن آن دارید را باید در این مرحله اضافه کنید.

  7. مواد کالباس گیاهی در این مرحله باید کاملا یکدست باشد. در صورتی که خمیر چسبناک ویا شل است، مقداری آرد به آن اضافه کنید. خمیر باید به‌راحتی شکل بگیرد و فرم خود را از دست ندهد تا بتوانید به‌راحتی آن را به شکل یک رول کالباس در آورید.

  8. کالباس را در یک فویل آلومینیومی بپیچید. حجم کالباس به هنگام پخت کمی افزایش میابد، پس این مرحله را با دقت کامل انجام دهید.

  9. کالباس را در یک قابلمه بزرگ و یا یک پایه بخارپزبه مدت 40 الی 45 دقیقه بخارپز کنید.

  10. بعد از بخارپز شدن، باید کمی صبر کرده تا رول در دمای محیط، خنک شود و سپس آن را در یخچال بگذارید.

منبع: ارگا سبز
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها