آووکادو

فواید آووکادو | طبع آووکادو | طریقه مصرف آووکادو | مصلح آووکادو

همه چیز درباره خواص آووکادو برای سلامت بدن + طبع

A
۰

از خواص آووکادو می توان به رفع کم خونی و درمان اسهال خونی اشاره کرد. اینفوگیاهی مهم ترین خواص آووکادو را در ادامه توضیح می دهد.

آووکادو از میوه های با طبع سرد است که حاوی مقادیر زیادی از کلسیم، پتاسیم و همچنین انواع ویتامین ها می باشد. این میوه را می توانید برای درمان بیماری های قلبی و رفع کم خوبی مصرف کنید اما از آنجا که طبع سردی داشته بهتر است با مصلحاتش استفاده شود. اینفوگیاهی مهم ترین خاصیت های آووکادو را در ادامه توضیح می دهد.

آووکادو چیست؟

آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود شش متر می‌ رسد و در قسمت های گرم آمریکا، برزیل و غرب هندوستان پرورش می‌ یابد و نام علمی آن Persea Americana است. برگ های این درخت، ضخیم و سبز و گل های آن کوچک و سبزرنگ است. شکل ظاهری آووکادو مانند گلابی و دارای پوستی سخت به رنگ سبز تیره و یا سیاه است. در حدود چهارصد نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آن ها دارای پوست صاف و سبزرنگ هستند، ولی پوست برخی از آن ها سیاه و خشن است.

طبع و مزاج آووکادو

طبع آن سرد است و افراد سرد مزاج می‌ توانند از عسل به عنوان مصلح آن استفاده کنند.

ارزش غذایی موجود در ۱۰۰ گرم آووکادو

انرژی 150 کالری آهن 0.5 میلی گرم
آب 80گرم ویتامین A 250 واحد
کلسیم 8 میلی گرم ویتامین B1 0.08میلی گرم
پتاسیم 600 میلی گرم ویتامین B2 0.15 میلی گرم
پروتنین 1.8 میلی گرم ویتامین B3 1.4 میلی گرم
فسفر 35 میلی گرم ویتامین C 12 میلی گرم
چربی 14 گرم نشاسته 5 گرم
کلسیم 8 میلی گرم    

بیشتر بخوانید:آسان ترین شیوه کاشت آووکادو در خانه

ترکیبات شیمیایی آووکادو

آووکادو چرب است و دارای اسید های آمینه‌ ی مختلف، مانند سیستین، تریپتوفان و تیروسین می‌ باشد و در تحقیقات جدیدی که انجام شـده، وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است. دانه‌ ی این گیاه دارای مقدار کمی (در حدود دو درصـد) روغـن است. این روغن غلیظ و سفت، به رنگ زرد مایل به سبز و دارای بو و طعمی مطبوع است. روغن دانه‌ ی آووکادو دارای حدود هفت درصد روغن های اشباع شده، مانند اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید آراشید یک، اسید میریستیک و در حدود ۸۰ درصد روغن های اشباع نشـده، مـانند اسید اولشیک و اسید لینولئیک است.

آووکادو
آووکادو

خواص آووکادو

آووکادو نه تنها خودش برای بدن اکسیژن فراهم می‌ کند، بلکه جذب آنتی اکسیدان‌ های حاصل از سایر میوه‌ ها و سبزیجات مصرف شده در همان زمان را نیز افزایش می‌ دهد. اغلب، به دلیل میزان چربی بالای آووکادو، از مصرف این سبزی که سرشار از مواد مغذی است، اجتناب می‌ شود. با این حال، بخش زیادی از این چربی از نوع چربی تک غیراشباع است که به راحتی قابل هضم است وهیچ یک از اثرات گرفتگی عروق ناشی از چربی‌ های اشباع را ندارد.

  1. جوشانده‌ ی برگ های آووکادو قاعده آور است.

  2. آووکادو تقویت کننده‌ ی معده است و نفخ و گاز معده را از بین می‌ برد.

  3. برای درمان یرقان مفید است.

  4. جوشانده‌ ی برگ های آووکادو اسهال خونی را بر طرف می‌ کند.

  5. آووکادو تقویت کننده‌ ی بدن است و برای دوره‌ ی نقاهت بیمار مفید است، خستگی را بر طرف می کند.

  6. آووکادو رشد بچه ها را جلو می اندازد، زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است.

  7. آووکادو خون ساز است و کسانی که مبتلا به کم خونی هستند، باید از آووکادو استفاده کنند..

  8. آووکادو بدن را قلیایی و تمیز می‌ کند.

  9. چون آووکادو شکر و مواد نشاسته‌ ای کمی دارد، برای کسانی که بیماری قند دارند نیز مناسب است.

  10. ناراحتی روده و معده را معالجه می کند.

  11. بی خوابی را درمان می کند، زیرا دارای تریپتوفان است. اگر به کم خوابی دچار هستید، حتماً با شام خود آووکادو بخورید.

  12. خوردن میوه آووکادو توام با شکر، قوای جنسی را تحریک و تقویت می کند.

  13. مصرف میوه آوکادو اعمال حیاتی دستگاه گوارش را تقویت نموده و موجب سهولت هضم غذا می‌ شود.

  14. آووکادو می‏ تواند به افزایش باروری در مردان کمک کند.

  15. ویتامین E موجود در آووکادو به حفظ سلامت پوست و گردش خون کمک می کند.

  16. این میوه، همچنین دارای ویتامین های انرژی زا، به خصوص ویتامین ضد استرس B5 است که برای عملکرد غدد آدرنال ضروری است و به بدن کمک می‌ کند به طور طبیعی با اثرات استرس کنار بیاید.

  17. آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان های ویتامین A ,C و E است که از سلول ها در برابر آسیب‌ های ناشی از رادیکال‌ های آزاد محافظت می‌ کند.

  18. برای پیشگیری از برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی مفید است.

  19. آووکادو منبع مناسبی از پتاسیم است که فشارخون را تنظیم می‌ کند.

بیشتر بخوانید:هسته آووکادو٬ قوی ترین دشمن انواع بیماری ها

شیوه نگه داری و مصرف آووکادو

بیشتر آووکادو ها به صورت نرسیده به فروشگاه‌ ها می‌رسند و همان طور که رسیده می‌ شوند، مواد مغذی مهم آنتی اکسیدانی، به خصوص ویتامین C آنها از بین می‌ رود. بنابراین، به محض رسیده شدن باید مصرف شوند.

بهتر است آووکادو های خوش شکل را که روی آن ها بدون خراش است، انتخاب کنید. برای استفاده فوری آووکادو هایی را بخرید که وقتی آن ها را فشار می‏ دهید کمی نرم باشند. برای این که آووکادو های سفت برسند، آن ها را برای چند روز، با یک عدد موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید.

مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها