غذا با ریحان

غذا با سبزی ریحان

انواع غذا با ریحان | ریحان در چه غذاهایی استفاده می شود؟

A
۰

در این مقاله با انواع غذاهایی که می شود با ریحان درست کرد آشنا شده و درباره کاربرد ریحان در غذا اطلاعاتی را به دست می آورید.

از سبزی ریحان در چه غذاهایی می شود استفاده کرد؟ در روزهای گرم سال که این سبزی در دسترس است ممکن است شیوه های استفاده از ریحان در غذا برای شما هم سوال شده باشد. در این مقاله انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را که با سبزی ریحان تهیه می شود را به شما معرفی می کنیم.

ریحان در غذاهای ایرانی

۱. ریحان در قورمه‌سبزی

یکی از مخلفات محبوب برای قورمه‌سبزی، ترکیب سبزی‌های معطر مثل ریحان است. اضافه‌کردن مقدار کمی ریحان به قورمه‌سبزی، طعمی تازه و معطر ایجاد می‌کند که علاقه‌مندان خاص خود را دارد.

۲. آش ریحان و انواع آن

آش ریحان تبریز یکی از آش‌های سنتی آذربایجان شرقی است که با سبزیجات معطر به‌ویژه ریحان تهیه می‌شود. همچنین، آش ریحان بنفش با رنگ و عطر منحصربه‌فردش، برای مراسم خاص و روزهای سرد سال بسیار محبوب است.

 

آش ریحان
آش ریحان

ریحان پلو

۱. ریحان پلو با گوشت چرخ‌کرده

در این نوع پلو، ترکیبی از برنج، ریحان تازه، گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های خوش‌طعم، یک غذای ریحان‌دار عالی را خلق می‌کند.

۲. ریحان پلو با مرغ

ریحان پلو با مرغ هم یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که در برخی مناطق به‌عنوان غذای ریحان اصفهان شناخته می‌شود. ترکیب مرغ با ریحان و برنج عطری فراموش‌نشدنی دارد.

سس ریحان

سس ریحان
سس ریحان

۱. سس ریحان ایتالیایی

سس ریحان ایتالیایی (پستو) ترکیبی از ریحان تازه، سیر، گردو یا بادام، روغن زیتون، پنیر پارمزان و نمک است. این سس را می‌توان در انواع غذاها به کار برد.

۲. سس ریحان برای سالاد

یک سس سبک و سالم با ریحان، آب‌لیموی تازه، ماست یا ماست یونانی، روغن زیتون و ادویه‌های ساده برای سالاد سبز یا سالاد ماکارونی بسیار خوش‌طعم است.

۳. سس ریحان برای مرغ و پاستا

سس ریحان با ترکیب خامه، پنیر، ریحان و سیر، سسی غلیظ و خوش‌طعم برای مرغ گریل یا پاستا با سس سیر و ریحان است. این سس را می‌توان با اسفناج یا گردو نیز ترکیب کرد تا طعمی پیچیده‌تر و مقوی‌تر داشته باشد.

مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار