اینفوگیاهی
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
اینفوگیاهی
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
زیان های گوشت خواری

مضرات گوشت خواری

31 شهریور 1400
در گیاه خواری و خام خواری
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
0
A A
0
394
بازدید

در عده‌ای از مردم دلبستگی به غذاهای گوشتی و پخته آن قدر زیاد است که دل کندن از آن به نظر آنان محال می‌نماید. این عده معتقد به تندرسی و طول عمر نیستند فقط لذایذ پخته خواری را ولو به قیمت از دست دادن جان خود طالبند و به اصطلاح عرض زندگی را خواستارند به همین دلیل در پی تغذیه سالم نیستند و «بخورد آن چه در میان آید» و سازندگان مواد غذایی هم با علم به ذایقه منحرف مردم به کیفیت فرآورده‌های خود اعتنایی ندارند و فقط آن را برای خوش آمد ذایقه آن‌ها میسازند و می‌پردازند.

آیا غذای بدون گوشت بنیه را ضعیف می‌کند؟

عده‌ای معتقدند غـذای بـدون گوشت بنیه را ضعیف می‌کند، در صورتی که قدرت در گیاهان به مراتب بیشتر از گوشت است. مضافاً به این که این گوشت است که بی اعتدالی در بدن به وجود می‌آورد و مانند قهوه، چای و غیره ایجاد تحریک می‌کند و موجب می‌شود که انسان بیشتر بخورد و در نتیجه اسید اوریک بدن زیاد شود. گوشت بار بدن را زیاد و هضم را مشکل می‌سازد و در نتیجه‌ی پخته شدن مقداری مواد آن هم از بین می‌رود و چربی‌های آن در رگ‌ها مانده و تولید سکته‌های قلبی، مغزی و چاقی میکند.

دکتر نواب می‌نویسد:

در گوشت حیوانات همواره مقادیری میکروب و انگل‌های مختلف وجود دارد که مصرف خام آن خطرناک و حرارت دیده و پخته آن هم از ارزش غذایی گوشت می‌کاهد و بدن نمی‌تواند آن طور که باید و شاید از ازت و پروتئین مواد گوشتی استفاده کند، به ناچار مقادیر قابل توجه ازت به صورت مدفوع از بدن دفع می‌گردد که برای پرورش درختان منبع بسیار خوبی به شما می‌رود. در حالی که در نباتات نه تنها میکروب بیماری زا برای انسان وجود ندارد، بلکه برعکس تخم نباتات و دانه‌ی کلیه مواد نباتی از قبیل هسته پرتقال، نارنگی، هندوانه وکدو باعث دفع کرم‌ها و انگل‌های روده‌ای می‌شود.

در گوشت‌های مختلف حیوانی به تفاوت ۵۰-۴۰ درصد چربی به صورت اسیدهای چرب اشباع شده و کلسترول وجود دارد که نه تنها باعث افزایش سطح کلسترول خون می‌گردد، بلکه باعث رسوب کلسترول در جدار عروق گشته و باعث پیری و اسکلروز جدار عرق می‌شود. با کشتن حیوان و تهیه مواد گوشتی نه تنها حیات آن از بین می‌رود بلکه به علت رکود جریان خون و مبادله نشدن مواد سمی که در گوشت حیوان باقی می‌ماند، همواره حالتی از مسمومیت در گوشت وجود دارد. زیرا پس از مرگ یا کشته شدن حیوان دقایقی چند هنوز عضلات به زندگی خود ادامه می‌دهند و لازمه‌ی حیات در سلول‌های عضلانی، مصرف مواد غذایی و دفع فضولات و مواد سمی است. ولی چون گردش خون جریانی ندارد تا مواد زاید و مضر را دفع نماید لذا در عضله باقی می‌ماند. در حالی که کندن میوه یا نبات باعث مرگ درخت و نبات نمی‌گردد بلکه انسان با مصرف میوه‌جات و سبزیجات باعث انتشار دانه‌های آن شده و در پخش رویش نبات کمک می‌کند.

مضافاً این که مالونال دهید که ماده‌ای است سمی و سرطان زا از طریق مراکز تجسسات سرطانی اخیرا توسط دانشمندان در گوشت پیدا شده است.

 عضلات بدن حیوان برای انجام اعمال آن ساخته شده نه برای غذای مردم و چرا به خاطر گوشت و پوستش باید جان شیرین خود را از دست بدهد و قربانی آمال و آرزوهای دور و دراز بشر باشد. همان طور که یک ظرف گوشت حیوانی، در محیط خارج از بدن دچار گندیدگی و فساد می‌شود، از تجزیه‌ی آن‌ها در بدن نیز مـواد اورات، اسیدلاکتیک، پتومایین، لکومایین، اندل و اسکاتدال به وجود می‌آید که مدفوع را متعفن می‌سازد و هر قدر گوشت مانده تر باشد تخمیرش بیشتر و زیر دندان نرم تر و به ظاهر مطلوب تر خـواهـد بـود، در حالی که با مصرف ایـن قـبل فرآورده‌های حیوانی مانده تدریجا به مسمومیت خود کمک می‌کند. در صورتی که میوه جات دچار فساد نمی‌گردند فقط ممکن است گاهی ترش شوند که در مصرف آنها هیچ گونه عارضه نامطلوبی برای انسان به وجود نمی‌آید و به طوری که از همین رسیدگی و ترشیدگی در تهیه انواع سرکه‌های انگور، سیب و غیره استفاده می‌کنند.

دکتر مجدی می‌نویسد:

دکتر انکیتز ۲ غذاشناس معروف و نه نفر عالم دیگر مینویسند: تحقیقات مفصل آن‌ها این نتیجه را به دست داده که یک پرس غذای گوشتی مانند «بیفتک، غیر از سیب زمینی، سبزی و سایر مخلفاتی که آن هم برای زینت در بشقاب به کار می‌رود و معمولاً خورده نمی‌شود دارای مواد سمی زیر است و با مصرف گوشت وارد بدن شده و غذای غیرصحیح همراه با سم را به سلول‌های بدن تحمیل می‌نماید.

لیست سمومی که در گوشت موجود است:

  • منوکسی کلر Methosychlor
  • کلردین Chlordane
  • هپتاکلر  Heptachlor
  • توگزافن  Toxaphone
  • لیندین Lindane
  • بنزن Benzene
  • هگزاکلراید Hexachloride
  • لدرين Aldrin
  • دیلدرین Dickdrin
  • د. د. ت. D. D. T
  • پستی ساید Pestiside
  • استیل بسترول Stilbestrol
  • اورومایسین

 باقیمانده روغن‌های معدنی Mineral oil Residue و مقادیر دیگری نیز مواد شیمیایی که در یک خوراک «رست بیف» وجود دارد و خورده می‌شود.

در کتاب «شناخت رابطه غذا و محیط با انسان» آمده است: با توجه به افزایش سریع جمعیت و نیاز روز افزون مـردم بـه گـوشت و فرآورده‌های آن جهان در آینده دچار کمبود فرآورده‌های حیوانی شده و از طرف دیگر سلامت مردم از راه تغذیه گوشت خواری و پخته خواری هر چه بیشتر به خطر خواهد افتاد.

امروزه برای تهیه گوشت کشورهای صادر کننده می‌کوشند حداکثر استفاده از دام‌های خود را بنمایند، فی المثل حیوانی که هنوز از خستگی زایمان قـبل فارغ نشده به وسیله تزریق هورمون مجددا او را برای لقاح آماده سازند و یا با قرار دادن آنها در اماکن بسته و تاریک و با روشن کردن و خاموش کردن چراغ‌های نورانی حیوان را از خواب بیدار کرده و او را وادار به خوردن می‌کنند تا زودتر چاق شده و به کشتارگاه روانه سازند و یا با تزریق هورمون گاو ماده را وادار می‌کنند تا گوساله دو قلو بزاید مانند ماشین‌های جوجه کشی از وجودش برای به وجـود آوردن حیوانات دیگر استفاده می‌شود.

مضرات تخم مرغ‌های غیر طبیعی

هم چنین در مورد پرورش مرغ و جوجه تولید تخم مرغ که امروزه به روش‌های کامپیوتری انجام می‌شود و در نتیجه مرغی که به بازار می‌آید از لحظه‌ی حیات تا لحظه‌ی ممات رنگ آفتاب را به خود ندیده است و به جای زندگی در باغ و باغچه محکوم به زندگی در فضای دربسته و تنگ و تاریک است، تخم مرغ‌ها هم از خواص تخم مرغ‌های قدیمی و خانگی بی بهره‌اند، پوست تخم مرغ به زودی شکسته و یا ترک برداشته فاسد می‌گردد، زرده تخم مرغ رنگ طبیعی نداشته کم رنگ و یاکلا بی رنگ می‌باشد، سفیده آن قوام آبکی داشته و به همین جهت اغلب تخم مرغ‌ها به اشکال غیر عادی در آمده و زود شکسته میشود و ترک برمی دارد. تهیه کالباس و سوسیس و غیره هم در همین زمینه است. مصرف ایـن گـونه گوشت‌ها و تزریق هورمون‌ها و یا آنتی بیوتیک‌ها به حیوانات و خستگی حیوانات و حالت مسمومیت بدن آن‌ها خواه ناخواه اثرات و تغییراتی در بدن مصرف کننده به وجود می‌آورد. آتروفی بیضه، تغییرات صدا در مردها، اختلالات رویشی موی صورت و نقاط دیگر بدن و غیره دال بر اثـرات ناهنجار و نامعتدل هـورمون‌ها و مصرف بی جای آن در حیوانات است که به طور غیرمستقیم از راه تغذیه گوشت به انسان سرایت میکند.

در صورتی که مصرف غذاهای سالم و خـام چـون هـیـچ گـونه رابطه سازشی با مواد مضر و غیرطبیعی و ساختگی ندارد. اولا به مقدار کمی از مواد غذایی نباتی روزانه احتیاج دارد، ثانیا زندگی سالم و شادابی پیدا خواهد کرد. ثالثاً هیچ گونه رغبتی به مصرف سیگار و نوشیدن الکل ندارند. بلکه به سهولت و بدون ناراحتی می‌توانند از آن بگذرند و مسأله اعتیاد به هیچ وجه در این قبیل افراد معنا و مفهومی ندارد که البته در نتیجه عدم مصرف سیگار، الکل و تریاک و سایر اعتیادات دیگر چه رقم قابل ملاحظه‌ای ارز، ذخیره شده و تا چه حد به سلامت انسان کمک شده و تا چه میزان از نیروی انسان صرف کارهای عام المنفعه دیگر می‌شود.

نوشته‌های مرتبط

کاهش وزن با رژیم گیاهخواری
رژیم غذایی

رژیم گیاهخواری برای لاغری

17 اردیبهشت 1401
104
جایگزین های گوشت قرمز/ مرغ/ ماهی در رژیم گیاهخواری
گیاه خواری و خام خواری

منابع اصلی پروتئین برای گیاهخواران

30 فروردین 1401
102
گیاهخواری و بارداری
بارداری

گیاهخواری در بارداری

29 فروردین 1401
98
کودک و گیاهخواری
کودکان

کودکان و گیاهخواری

28 فروردین 1401
98
نوشته بعدی
سرکه سیب و لاغری

آیا سرکه سیب واقعاً لاغر می‌کند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار (39)
  • بارداری (1)
  • داروهای گیاهی (1)
  • دانستنی های سلامت (3)
  • دسته‌بندی نشده (2)
  • رژیم غذایی (9)
  • سبزیجات (30)
  • صیفی جات (17)
  • طبع و مزاج (3)
  • کودکان (1)
  • گیاه خواری و خام خواری (21)
  • گیاهان دارویی (34)
  • مراقبت های پوست و مو (28)
  • میوه ها (40)
  • نوشیدنی ها (1)
  • ویتامین ها و مواد معدنی (13)
Facebook Telegram Instagram

اخبار

درباره ما

تماس با ما

فهرست منابع

اینفوگیاهی

با گـیاهـان سـالم بمـانیم

خبرنامه

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاه خواری و خام خواری
  • رژیم غذایی
  • گیاهان دارویی
  • سبزیجات
  • میوه ها
  • مراقبت های پوست و مو
  • اخبار
  • تماس با ما

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

Welcome Back!

از طریق فرم زیر وارد حساب خود شود

رمز‌عبور را فراموش کرده‌اید؟ ثبت‌نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام، فرم زیر را تکمیل کنید

تکمیل همه موارد الزامی است. ورود

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

ورود