نحوه تهیه کشک بادمجان | طرز تهیه کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان رو رژیمی و با گردو بپز + طرز تهیه

A
۰

کشک بادمجان از غذاهای پر طرفدار و محبوب میان اکثر افراد است. در این مطلب روش تهیه کشک بادمجان با گردو را آموزش دادیم.

کشک بادمجان غذای اصیل شمالی است که روش پخت های متفاوتی برای آن وجود دارد. کشک بادمجان را هم با گردو و هم بدون آن می توانید درست کنید و یا بادمجان را کبابی کنید. در این مطلب روش تهیه کشک بادمجان با گردو را آموزش دادیم تا برای مناسبت های خاص آن را درست کنید.

نحوه تهیه کشک بادمجان

مواد لازم

بادمجان   ۵عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
کشک ۵ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

کشک بادمجان

بیشتر بخوانید:نحوه تهیه سالاد الویه گیاهی

روش تهیه

  • بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به قسمت‌های کوچک برش بزنید.

  •     بادمجان‌ها را نمک بزنید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

  •     بعد از شستن بادمجان‌ها، آنها را در روغن داغ سرخ کرده و خوب له کنید.

  •     نعنا خشک را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس روی حرارت متوسط با کمی روغن تفت دهید.

  •     پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه تفت می‌دهیم. (می‌توانید سیر را له کنید)

  •     نعناداغ، گردو و بادمجان له شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کرده و باهم روی حرارت ملایم تفت دهید.

  •     کشک را با ¼ فنجان آب سرد مخلوط کنید.

  •     بادمجان‌ها را خوب تفت دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. غذا را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سیر و پیاز یا نعناداغ تزئین کنید.

 می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ‌کردن، کبابی کنید. بادمجان برشته شده در آتش، طعمی دودی به این غذا می‌بخشد و آبلیموی تازه طعم مرکبات وسوسه‌انگیزی به آن می‌دهد.

 

مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها