املت رژیمی | طرز تهیه املت رژیمی
نحوه پخت رژیمی ترین املت برای صبحانه رو از اینجا یاد بگیر
شیوه تهیه چند نوع املت رژیمی را در این مطلب خوانده و خوشمزه ترین و سالم ترین املت را بپزید.
املت از بهترین گزینه ها برای صبحانه است که می تواند در انواع مختلفی پخته شود. ممکن است در رژیم غذایی باشید و دوست داشته باشید غذای سالم نوش جان کنید برای همین در خوردن املت تردید داشته باشید. در این مطلب از اینفوگیاهی روش تهیه چند مدل املت را آموزش داده ایم.
روش تهیه املت سبز
مواد لازم
فلفل دلمهای قرمز: یکچهارم
فلفل دلمهای سبز: یکچهارم
پنیر خامهای: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ کامل: یک عدد
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
پیازچه: یکدوم قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
کنسرو تن: ۸۵ گرم
طرز تهیه
-
فلفل دلمهای قرمز و سبز را با روغن زیتون سرخ کنید؛
-
فلفلهای سرخشده را در ظرفی بریزید؛
-
کنسرو تن و پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و مواد را بهخوبی هم بزنید؛
-
در ظرفی دیگر به تخممرغ و سفیدهها را کمی نمک و فلفل بزنید و کاملا آنها را ترکیب کنید؛
-
حالا تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و بپزید؛
-
پس از پخت، موادی که آماده کردهاید را روی آن بریزید؛
-
برای سرو میتوانید از پیازچه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:معرفی دستور تهیه ۶ غذای گیاهی
املت با اسفناج
مواد لازم
-
اسفناج: ۲۰۰ گرم
-
پنیر: ۵۰ گرم
-
تخممرغ: ۳ عدد
-
گوجه گیلاسی خردشده: ۶ عدد
-
شیر کمچرب: یک چهارم فنجان
-
روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
-
بادامزمینی: ۱ قاشق غذاخوری
-
جعفری خردشده: به میزان دلخواه
طرز تهیه
-
اسفناج و جعفری را داخل میکسر ترکیب کرده، سپس شیر را به آن اضافه کنید؛
-
سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و با مقداری نمک و فلفل به مواد داخل میکسر اضافه کنید؛
-
ماهیتابه را روی شعله بگذارید و یک قاشق چایخوری روغن زیتون داخل آن بریزید؛
-
مواد این املت رژیمی را داخل ماهیتابه دردار بگذارید؛
-
کمی بعد پنیر و گوجه گیلاسی و یک قاشق بادام زمینی خردشده را یکطرف املت بچینید؛
-
بعد از پخت یک طرف این املت رژیمی خوشمزه را روی طرف دیگر بگذارید.
بیشتر بخوانید:نحوه تهیه حمص؛ محبوب ترین غذای گیاهخواران
املت هش بروان
مواد لازم
-
تخم مرغ: ۲ عدد
-
فلفل دلمهای قرمز: یک دوم
-
سیب زمینی: ۱۴۱ گرم
-
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
-
پیاز سفید: یک دوم
-
اسفناج: ۵۶ گرم
-
قارچ: ۲ عدد
-
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
-
پیاز را خرد کنید و در تابهای که با روغن زیتون چرب کردهاید، آن را تفت دهید؛
-
فلفل دلمهای و قارچ را خرد کنید و همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه کنید؛
-
اسفناج را روی مواد بریزید و درب ظرف را ببندید تا مواد پخته شوند؛
-
سیب زمینی را رنده کنید و با استفاده از یک دستمال آبش را بگیرید و سپس در تابهی خشک، تفتش دهید؛
-
تخم مرغ و سفیدهها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید و به سیب زمینی اضافه کنید؛
-
پس از آماده شدن تخم مرغها، مواد را بیافزایید و املت را تا بزنید.