روش تهیه کوکی وگان | کوکی برای گیاهخواران

کوکی گیاهی بدون نیاز به شیر و تخم مرغ + طرز تهیه

A
۰

کوکی گیاهی با آرد دوسر تهیه شده و تخم مرغ و شیر در روش تهیه آن به کار نمی رود. در ادامه روش تهیه این میان وعده را آموزش دادیم.

کوکی گیاهی اگر فیبر مناسبی داشته باشد باعث سیری طولانی مدت می شود. اگر رژیم و یا وگان هستید و دوست دارید میان وعده سالم و دور از افزودنی های ناسالم نوش جان کنید این مدل کوکی بهترین انتخاب است که در طرز تهیه آن لنیات و روغن حیوانی به کار نرفته است. 

مواد لازم برای کوکی گیاهی

جو پرک    150 گرم
آرد جو دوسر 125 گرم
تخم کتان 1 قاشق غداخوری
پودر نارگیل 80 گرم
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 80 گرم
روغن گیاهی 50 گرم
شیره انگور 2 قاشق غداخوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
کشمش 2 قاشق غداخوری

بیشتر بخوانید:این مدل پنکیک بدون شیر درست میشه!

کوکی گیاهی

نحوه تهیه کوکی برای گیاهخواران

  1. فر را روشن کنید.

  2. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.

  3. در ظرف دیگری شکرقهوه ای را با روغن به خوبی مخلوط کنید سپس وانیل و شیره انگور را مخلوط کنید.

  4.  ترکیب جو پرک را همراه سایر مواد باقی مانده به مخلوط شکر اضافه کنیدو خوب هم بزنید تا اینکه خمیر یکدستی بدست آورید.

  5. داخل سینی فر کاغذ نچسب پهن کنید.

  6. با دست یا با قالب کوکی ها را شکل داده و داخل سینی فر بچینید. روی کوکی ها را با کشمش  تزیین کنید.

  7. کوکی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید.

ارزش غذایی هر کوکی (۲۵ گرم)

  • انرژی : 88 کالری

  • کربوهیدرات : 1/10 گرم

  • فیبر : 0.9 گرم

  • پروتئین : 1/25 گرم

  • چربی : 5 گرم

منبع: نگار دایت
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها