فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی رژیمی | طرز تهیه فالوده شیرازی بدون شکر

خودت رو یه فالوده شیرازی بدون شکر و رژیمی مهمان کن + طرز تهیه

A
۰

فالوده شیرازی را می توانید با حذف شکر و قندهای مصنوعی درست کنید. برای تهیه این مدل فالوده تنها به نشاسته گندم و شربت آلبالو نیاز دارید. دیگر مواد لازم و روش تهیه را در ادامه می خوانید.

فالوده شیرازی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسر ها در فصل بهار و تابستان است که خوردن آن در هر شرایطی توصیه می شود. ممکن است رژیم باشید و یا دوست داشته باشید نوع سالم تری از این مدل فالوده را امتحان کنید که ما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه فالوده شیرازی رژیمی را در ادامه خوانده و خودتان را به یک دسر رژیمی سالم مهمان کنید.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی بدون شکر

شکر قهوه ای 150 گرم
آب جوش 160 گرم
گلاب 2 قاشق غذاخوری
لیمو تازه 1 عدد
شربت آلبالو به مقدار لازم
آب ولرم 4 پیمانه
نشاسته گندم 100 گرم

روش تهیه تهیه فالوده شیرازی رژیمی

روش تهیه شربت

  •     شکر قهوه ای را و ۱۶۰ گرم آب را در یک قابلمه هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

  •     سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که به آب جوش بیاید.

  •     وقتی به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید و شربت را هم بزنید.

  •     شربت را داخل یک ظرف فلزی بریزید و آن را در فریزر قرار دهید.

  •     بعد از گذشت حدود دو ساعت، شربت را از فریزر خارج کنید. شربت باید یخ زده باشد. حالا با چنگال شربت یخ‌زده را هم بزنید و مجدد ظرف را در فریزر قرار بدهید. (این کار را بعد از یک یا دو ساعت دوباره تکرار کنید.)

فالوده شیرازی

حالا نوبت درست کردن رشته فالوده است:

  •     نشاسته را با یک پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. نکته: نشاسته گلوله نشود.

  •     ۳ پیمانه باقیمانده آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس محلول آب و نشاسته را داخل قابلمه حاوی آب داغ بریزید و سریع هم بزنید.

  •     در این مرحله به دلیل ورود نشاسته به آب داغ، سریع نشاسته قوام پیدا می‌کند برای همین هم زدن را مداوم دهید تا نشاسته ته نگیرد و گلوله نشود.

  • نکته: حرارت باید کم شود. هم زدن نشاسته حدودا نیم ساعت باید طول بکشد تا بوی خامی نشاسته بر اثر حرارت از بین برود و نشاسته غلیظ و آب اضافی آن تبخیر شود.

زمانی که خمیر نشاسته آماده شد:

همان‌طور که داغ است باید به صورت رشته‌ای در یخ ریخته شود:

  •      برای رشته کردن نشاسته می‌توانید از صافی یا آبکش و یا قیف و ماسوره‌ی مدل چمنی استفاده کنید. بهترین روش برای تهیه رشته فالوده در منزل استفاده از ماسوره است!

  •      ماسوره‌ای که چند سوراخ دارد را در قیف‌ نسوز یا سیلیکونی قرار دهید؛ نشاسته داغ را داخل قیف بریزید. داخل کاسه‌ی گودی رو پر از یخ کنید.

  •     حالا نشاسته‌ای را که درقیف ریخته‌اید توسط قیف و ماسوره در کاسه‌ی حاوی یخ پایپ کنید. باید نشاسته‌ها کاملا بصورت رشته‌ای در آب غوطه‌ور شوند.

  •     حالا شربتی که قبلا در فریزر گذاشته‌اید را از فریزر خارج کنید. کمی از شربت یخ زده را درکاسه‌ای بریزید.

نکته: می‌توانید از کاسه استیل استفاده کنید و کاسه را از دو ساعت قبل در فریزر قرار دهید تا خنک شود.

  •     حالا مقداری از رشته‌های فالوده را روی شربت یخ زده بریزید.

  •     بنا به سلیقه خودتان دوباره شربت بریزید و مجدد رشته‌های فالوده را روی شربت یخ زده بریزید و هم بزنید.

  •     حالا فالوده را در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند و بعد خارج کنید و برای سرو آماده است.

  •     زمان سرو از آب لیموی تازه یا شربت آلبالو و توت فرنگی استفاده کنید. یا همراه با بستنی سنتی میل کنید.

 

منبع: دکتر کرمانی
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار