کتلت با کینوا | طرز تهیه کتلت کینوا
کتلت کینوا؛ خوشمزه ی رژیمی برای گیاهخوران + طرز تهیه
کتلت کینوا بهترین انتخاب برای افراد رژیم و وگان می باشد. در ادامه مواد لازم و شیوه تهیه این مدل کتلت خوشمزه را می خوانید.
کتلت کینوا درست کنید اگر می خواهید نوعی کتلت جدید که هم رژیمی و هم گیاهی باشد را تست کنید. کینوا در واقع ترکیب سه نوع دانه است که اغلب در میان افرادی که گیاهخوار است؛ شناخته تر می باشد. این دانه را هم در سالاد و هم به عنوان برنج و هم ماده اصلی کتلت می توانید به کار ببرید. در ادامه شیوه تهیه کتلت با کینوا را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه کتلت کینوا
کینوا | نصف پیمانه |
هویج | 2 عدد |
سیب زمینی پخته | 1 عدد |
سیب زمینی خام | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:خواص شگفت انگیز کینوا
شیوه تهیه کتلت با کینوا
-
ابتدا کینوای از قبل خیس شده را با کمی آب بگذارید بپزد.
-
سپس مواد خام را در غذاساز مخلوط کنید.
-
کینوای پخته و خنک شده را به همراه ادویه به مواد اضافه کنید.
-
سیب زمینی پخته و سرد شده را رنده کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
-
سپس حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
-
بعد با قالب فلافل قالب زده و سرخ کنید.