کاپ کیک رژیمی | طرز تهیه کاپ کیک بدون شکر
کاپ کیک های گوگولی و رژیمی برای عصرونه تابستونی + طرز تهیه
کاپ کیک را به شیوه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد بدون شکر تهیه کنید تا یک عصرانه خوشمزه و کم کالری را نوش جان کنید.
کاپ کیک ها می توانند یک انتخاب مناسب برای پذیرایی از مهمان ها باشند و یا برای میان وعده و عصرانه کودکانتان؛ برای تهیه کاپ کیک لازم نیست حتما از شکر استفاده کنید شما می توانید با استفاده از شیرین کننده های طبیعی کاپ کیک های خوشمزه و با کیفیت را تهیه کرده و نوش جان کنید. شیوه تهیه کاپ کیک را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک با استویا
آرد | ۱/۵ لیوان |
استویا | ۱۵۰ گرم |
ماست | ۱ لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
دارچین | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار کم |
بیشتر بخوانید:دونات بدون تخم مرغ؛ ساده و خوشمزه! + طرز تهیه
طرز تهیه کپک کیک با استویا
-
فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
-
در یک کاسه بزرگ بیکینگ پودر، دارچین و آرد را با هم مخلوط کنید.
-
در یک کاسه دیگر، وانیل و تخم مرغ ها را مخلوط کرده و با یک همزن برقی به خوبی آنها را هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
-
سپس شیرین کننده را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کرده و دوباره با همزن آنها را مخلوط کنید تا کشدار و سفید شود.
-
ماست را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس روغن را اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید.
-
حالا نوبت اضافه کردن مخلوط آرد، دارچین و بیکینگ پودر است. مخلوط آرد را کم کم به مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
-
سپس برای بار آخر، به کمک همزن برقی کل مخلوط را به مدت چند ثانیه هم بزنید.
-
حال که مایع کاپ کیک آماده است، ¾ هر یک از قالب های مافین را با این مایع پر کنید.
-
سپس داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و 20 دقیقه زمان می دهیم تا کاپ کیک ها کاملاً بپزند.