پاستا گوجه و ریحان نواب | طرز تهیه پاستا گوجه و ریحان

هرچی از طعم این پاستا گوجه و ریحون بگم؛ کم گفتم!

A
۰

پاستا گوجه با ریحان یکی از بهترین ترکیبات است که می توانید تهیه کنید. مواد لازم و شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.

پاستا گوجه و ریحان را می توانید بدون نیاز به گوشت و مرغ تهیه کنید. این مدل پاستا یکی از بهترین انتخاب ها برای زمانی است که برای افراد وگان و یا کسانی که به گوشت علاقه ندارند؛ می خواهید غذایی خوشمزه و خوش عطر تهیه کنید. در ادامه اینفوگیاهی شیوه تهیه پاستا گوجه و ریحان را به شیوه نواب ابراهیمی آموزش می دهد.

مواد لازم برای تهیه پاستا گوجه و ریحان

پاستا کمتر از نصف بسته
گوجه فرنگی 6 عدد
ریحان یک دسته
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمیسان به میزان دلخواه
گوجه گیلاسی 8 عدد

بیشتر بخوانید:پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟

نحوه تهیه پاستا گوجه و ریحان

  1. گوجه‌ها رو خرد کنید و داخل غذاساز پوره کنید. (از رنده هم می‌شه استفاده کرد.) پوره گوجه رو داخل ماهیتابه خیلی داغ بریزید. بهش روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و 5-6 دقیقه حرارت بدید.

  2. برگ ریحون تازه رو مثل ویدئو اول رول کنید، بعد خرد کنید و در سس بریزید. یکم دیگه هم روغن زیتون اضافه کنید.

  3. پاستاها رو به آب در حال جوش که نمک هم داره، اضافه کنید. چون سس گوجه یه کم خشکه، چند قاشق از آب پاستا برای لعاب و یک‌ دستی سس داخل مواد بریزید. 10 دقیقه بعد که پاستا نرم شد، اون‌ها رو از آب جوش خارج کنید و به سس گوجه و ریحون اضافه کنید.

  4. داخلش پنیر پارمسان تازه رنده کنید. چند تا گوجه گیلاسی و دوباره یکم برگ ریحون اضافه کنید. در این مرحله هم اگه حس کردید پاستاتون خشکه می‌تونید از آب پاستا بهش اضافه کنید. بی نظیره!

  5. پاستا رو توی بشقاب ریخته، یکم پنیر پارمسان روی اون رنده کنید و از عطرش لذت ببرید. حالا چند تا برگ ریحون بذارید و دیگه تمام.

 

منبع: نواب ابراهیمی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها