طرز تهیه دسر عربی با کارامل | طرز تهیه دسر عربی با نسکافه
یه دسر عربی کاراملی با طعم نسکافه واسه مهمونای لاکچری + طرز تهیه
دسر عربی را با کارامل و طعم نسکافه می توانید تهیه کنید. شیوه تهیه را به آسان ترین روش اینفوگیاهی آموزش می دهد.
دسر عربی نوعی دسر خوشمزه و مجلسی است که می توانید برای مهمانی های روزهای تابستان تهیه کنید. برای تهیه این دسر نیاز به شکر زیادی نداشته و اگر مهمان های وگان دارید بهتر است شیر گیاهی را جایگزین شیر استفاده شده در دستور تهیه کنید. در این مطلب اینفوگیاهی مواد لازم و طرز تهیه دسر عربی کاراملی را آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه دسر عربی کاراملی
کرم کارامل | 1 بسته |
شیر | 2 لیوان |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
آب سرد | نصف فنجان |
بیسکوییت پتی پور | 1 بسته |
خامه صبحانه | 100 گرم |
طرز تهیه دسر عربی با طعم نسکافه
-
برای تهیه دسر عربی خوشمزه در ابتدای کار ژلاتین را با آب سرد درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم ژلاتین به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حالت اسفنجی پیدا کند.
-
پس از گذشت این زمان ژلاتین اسفنجی را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا حل و شفاف شود. در ادامه پودر کرم کارامل را به همراه شیر، شکر و پودر نسکافه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
-
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم می زنیم تا مواد پودری درون شیر کاملا حل شوند. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید، در حد حل شدن مواد و کمی گرم شدن شیر کفایت می کند.
-
در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس چند قاشق از مایه دسر به خامه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا دمای خامه با دمای مایه دسر هماهنگ شود که پس از اضافه کردن به قابلمه خامه نبرد.
-
در این مرحله خامه و بیسکویت را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه مایه بیسکویت را درون غذاساز یا میکسر ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا مایه دسر کاملا ترکیب و یکدست شود.
-
در ادامه مایه دسر را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس مایه را درون قالب مورد نظرمان می ریزیم. حالا قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا سفت شود.
-
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس دسر را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در نهایت به دلخواه مقداری پودر کاکائو روی دسر الک کرده و سرو می کنیم. نوش جان.