طرز تهیه پیتزا سیب زمینی | پیتزا سیب زمینی بدون خمیر
پیتزا سیب زمینی؛ خوشمزه و بدون خمیر + طرز تهیه
برای تهیه پیتزا با سیب زمینی و بدون خمیر کافی است شیوه تهیه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد را دنبال کنید.
پیتزا سیب زمینی را می توانید بدون خمیر و با مواد اولیه ای تهیه کنید که افراد رژیم و یا کسانی که گیاهخوارند نیز نوش جان کنند. در تهیه این مدل پیتزا به دو نوع پنیر و پروتئین گیاهی نیاز داشته که از کالباس و یا ژامبون گیاهی می توانید استفاده کنید. شیوه تهیه پیتزا سیب زمینی را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سیب زمینی
سیب زمینی | ۶ عدد |
ژامبون گیاهی | ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیزان | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر موزارالا | ۱۰۰ گرم |
پوره گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:پیتزا مارگاریتا؛ ساده و اصیل برای گیاهخواران
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی
-
سیب زمینیها را میپزیم و از وسط نصف میکنیم. وسط سیب زمینیها را با قاشق خالی کرده و مراقبیم دیواره سیب زمینی را آسیب نزنیم، چون میخواهیم از پوست سیب زمینی هم برای پیتزا استفاده کنیم.
-
به سیب زمینیها نمک، فلفل و مقداری آویشن یا اورگانو اضافه میکنیم.
-
قسمتهای داخلی سیب زمینی که خالی کردیم را کاملا له میکنیم. پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
-
کف قالب را با روغن چرب میکنیم.
-
سیب زمینیهایی که یک لایه پوست و دیواره هستند را روی قالب میچینیم. میتوانیم برای پوشاندن کف قالب سیب زمینیها را کمی از دو طرف پاره کنیم.
-
سطح سیب زمینیهای کف قالب را کاملا با ترکیب پوره سیب زمینی و پنیر پارمزان پر میکنیم.
-
تکههای موزارلا را روی سیب زمینیها میریزیم.
-
برای خوش رنگ شدن پیتزا میتوان از پنیر پستو و پراتو به دلخواه اضافه کرد.
-
پروتئین دلخواه خود را اضافه کرده و روی پیتزا را پر میکنیم. در ویدئو آموزش پخت پیتزا از سوسیس چوریزو استفاده شد.
-
برای طعم و رنگ بهتر پیتزا، مقداری پوره گوجه فرنگی یا سس کچاپ را روی آن میریزیم.
-
از قبل فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. پیتزا را به مدت 15 الی 20 دقیقه میپزیم.
-
پس از پخت پیتزا و طلایی شدن روی آن، آن را برش میزنیم و داغ سرو میکنیم.