طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه | طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر
این مدل کیک فنجانی واسه مهمون های سر زده است! + طرز تهیه
کیک فنجانی را بدون نیاز به قالب و فر می توانید تهیه کنید. مواد لازم و شیوه تهیه را اینفوگیاهی در این مطلب به شما آموزش می دهد.
کیک فنجانی نوعی از کاپ کیک ها است که برای تهیه آن نیازی به قالب مافین نداشته و تنها با یک فنجان می توانید به همان مدل تهیه کنید. برای تهیه این مدل کیک کافی است همان مواد اولیه کیک را تهیه کرده و در قابلمه و فنجان را قرار دهید. اینفوگیاهی مواد لازم و شیوه تهیه کیک فنجانی بدون فر و با طعم کاکائو را در این مطلب آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی کاکائویی
آرد شیرینی پزی | 8 قاشق غذاخوری |
شیر | 10 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پور | 2 قاشق مرباخوری |
شکر | 6 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 1 پنس |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 6 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید:خوش طعم ترین براونی رو با عطر وانیل و رژیمی درست کن
طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر
-
برای تهیه کیک فنجانی خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط سازگار شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مخلوط می کنیم تا کاملا پف کنند.
-
بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۱ دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و آن ها را از الک دو بار رد می کنیم.
-
بار سوم داخل کاسه محتوی مواد الک می کنیم و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم.می توانید پودر کاکائو را اضافه نکنید و نصف از مایه سفید داشته باشید و نصف دیگرش را کاکائو اضافه کنیدتا کیک دو رنگی داشته باشید.
-
سپس قابلمه ای که گنجایش ۶ عدد فنجان را داشته باشد را انتخاب می کنیم و یک فنجان داخل قابلمه قرار می دهیم و تا نصف کمر فنجان آب داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
-
فنجان ها را با قلمو آغشته با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه بر می داریم و تا نصف فنجان را پر می کنیم.(اگر مایه دو رنگ درست کردید می توانید یک لایه سغید و یک لایه کاکائویی بریزید)و فنجان را داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم.
-
همگی فنجان ها را که داخل قابلمه چیدیم،روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که درب قابلمه را بر می داریم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مدت باز نمی کنیم چون در حال پف کردن است)
-
با خلال داخل کیک فرو می کنیم اگر از مایه به خلال نچسبید یعنی کیک پخته است و می توانید درب قابلمه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر به قابلمه دست نمی زنیم تا از دما بیفتد.درب قابلمه را بر می داریم
-
سپس با کارد یا دست اطراف کاپ کیک ها را از فنجان ها جدا می کنیم و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و آن ها را بر می گردانیم و با سس شکلات،خامه فرم گرفته و یا انواع میوه ها آن ها را تزئین می کنیم.نوش جان