شربت بالنگو با عسل | طرز تهیه شربت بالنگو | خواص شربت تخم بالنگو
شربت تخم بالنگو؛ رژیمی و پرخاصیت + طرز تهیه
از خواص شربت بالنگو می توان به تقویت قلب و کاهش تپش قلب اشاره کرد. طرز تهیه شربت بالنگو رژیمی را در ادامه می خوانید.
شربت بالنگو از نوشیدنی های کمتر شناخته شده برای فصل تابستان است که نیاز به تهیه خاصی نداشته و خیلی آسان می توانید آن را با تخم بالنگو تهیه کنید. اگر دوست دارید به نوعی شربت رژیمی باشد می توانید عسل را جایگزین شکر کرده و برای داشتن عطر خوب شربت از گلاب استفاده کنید. در ادامه شیوه تهیه شربت تخم بالنگو را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه شربت بالنگو
تخم بالنگو | 1 قاشق غذاخوری |
آب خنک | 1 لیوان |
گلاب | به مقدار لازم |
شکر یا عسل | به مقدار لازم |
طرز تهیه شربت بالنگو با گلاب
-
اول تخم بالنگو و آب را خوب هم زده و نیمساعت صبر کنید تا تخمها خوب لعاب بدهند
-
سپس کمی شکر یا عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید.
-
افزودن قدری گلاب هم طعم شربت را دوچندان دلپذیرتر میکند
-
جایی آرام بگیرید، شربت را آهسته و با هشیاری و توجه بنوشید
خواص شربت بالنگو
-
مقوی معده، قلب و مغز است
-
اخلاط سوخته را دفع میکند
-
مقوی قلب است
-
باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود
-
در کاهش احساس وحشت نیز مفید است