یخ در بهشت قدیمی | یخ در بهشت بدون نشاسته
یخ در بهشت رو به روش دکه های خیابونی درست کن + طرز تهیه
دو مدل شیوه تهیه یخ در بهشت با طعم های هندوانه و توت فرنگی را در ادامه می خوانید.
یخ در بهشت از خوشمزه ترین نوشیدنی هایی است که برای روزهای گرم سال می توانید تدراک ببینید. اغلب شاید آن را از بیرون خریده و تا به حال خودتان درست نکرده باشید. اینبار اینفوگیاهی شیوه تهیه دو مدل یخ در بهشت با طعم های توت فرنگی و هندوانه را آموزش می دهد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه
مواد لازم
هندوانه خرد شده | ۲ لیوان |
شربت آبلیمو | به مقدار لازم |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
آب گازدار | به مقدار لازم |
یخ | به مقدار لازم |
شیوه تهیه
-
ابتدا هندوانه را نصف کرده و بهاندازه ی دو لیوان از آن را خرد کنید و در مخلوطکن بریزید.
-
یک عدد لیموترش تازه را نصف کرده و آب آن را در مخلوطکن بچکانید.
-
شربت آبلیمو را که از قبل تهیه کردید را نیز به مخلوطکن اضافه کنید
-
سپس یخ و آب گازدار را به مقدار لازم در مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید.
-
توجه داشته باشید که برای درستکردن یخدربهشت با میوههایی که آب زیادی دارند مانند هندوانه به مقدار بسیار کمتری آب گازدار احتیاج داریم. پس در هنگام ریختن آب در مخلوطکن به میزان آن توجه کنید.
-
بعد از اینکه یخدربهشت شما به غلظت مناسب رسید آن را در لیوان بریزید و با یک اسلایس لیمو آن را تزئین کنید. یخ در بهشت هندوانه را باید همان لحظه سرو کنید زیرا آب هندوانه بسیار زود ترش میشود.
-
در نهایت یخدربهشت را بچشید و اگر مزه ی آن باب میلتان نبود میتوانید کمی شکر یا عسل نیز به آن اضافه کنید تا شیرینتر شود
بیشتر بخوانید:شربت هلو؛ کم کالری و خوش طعم برای روزهای داغ
طرز تهیه یخ در بهشت توت فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی | ۱۰۰ گرم |
آب گازدار | به مقدار لازم |
یخ | به مقدار لازم |
طرز تهیه
-
برای درستکردن یخدربهشت ابتدا توتفرنگی را در آب و نمک به مدت یک ربع خیس کنید سپس آنها را با خوب بشورید تا تمیز شوند. میوههایی که پوست ندارند باید خوب شسته شوند تا انگلهای آن باعث بیماری فرزندانتان نشود.
-
میوهها را با چاقو خرد کرده و در مخلوطکن بریزید.
-
برای درستکردن یخدربهشت بهازای هر یک و نیم لیوان میوه خرد شده، به یک لیوان آب و یخ احتیاج دارید پس به نسبت مقدار میوه، آب و یخ را در مخلوطکن بریزید.
-
بهتر است ابتدا میزان کمتری آب و یخ بریزید و بعد دستگاه را روشن کنید.
-
یخدربهشت باید غلیظ و کمی سفت باشد. اگر احساس کردید که میزان یخ و آب آن کم است، مقدار بیشتری اضافه کنید.
-
وقتی مخلوط شما آماده شد کمی از آن را بچشید. اگر یخدربهشت خانگی شما ترش است و طعم آن را دوست ندارید میتوانید کمی شکر یا عسل اضافه کرده و دوباره مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود.