نحوه تهیه حریره بادام | طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان
حریره بادام رو به سبک نواب ابراهیمی درست کن | طرز تهیه حریره بادام دارچینی
حریره بادام از مغذی ترین غذاهایی است که هم نوزادان و هم بزرگسالان می توانند نوش جان کنند. روش تهیه این دسر خوشمزه با طعم دارچین را در ادامه بخوانید.
خواص حریره بادام فقط برای نوزادان نیست و حتی بزرگسالان نیز می توانند این دسر خوشمزه را برای کنترل اشتها و محافظت از بیماری های قلبی بخورند. حریره بادام را می توانید به عنوان دسر و یا یک وعده غذایی کامل نوش جان کنید. در این مطلب بهترین روش تهیه حریره بادام با طعم دارچین را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه حریره بادام
بادام | نصف لیوان |
نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ لیوان |
عسل | به مقدار لازم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:مهم ترین خواص حریره بادام
شیوه تهیه حریره بادام
باز کردن نشاسته: نشاسته رو داخل قابلمه بریزید، شیر سرد رو بهش اضافه کنید و به هم بزنید تا نشاسته به طور کامل داخل شیر حل بشه. برای اینکه نشاسته راحتتر حل بشه، تو دو مرحله انجام بدید. یک لیوان شیر بریزید و به هم بزنید، نشاسته که باز شد لیوان دوم رو اضافه کنید.
له کردن بادام: پوست بادام هایی که 4 ساعت خیس خوردن رو جدا کنید و لهشون کنید. این کار رو میتونید از آسیاب یا رنده اسفاده کنید اما بهترین گزینه سیر له کنه.
جوشوندن شیر و بادام: قابلمهی نشاسته و شیر رو بگذارید روی حرارت زیاد. هم بزنید تا مایع سنگین بشه. تو این مرحله نمیخوایم شیر قوام بیاد و غلظت خاصی پیدا کنه. به دیوارههای قابلمه نگاه کنید. هر زمان حبابهای ریز رو دیدید، حرارت رو کمتر کنید و بادومها رو بریزید داخل شیر و به مخلوط کردن ادامه بدید.
اضافه کردن دارچین: حریره از نقطهای که به جوش میاد، شروع میکنه به غلیظ و غلیظتر شدن و سلیقهی افراد متفاوته. هر زمان غلظتش به دلخواه شما رسید، از روی حرارت برش دارید. دقیقهی آخر پخت، 1 قاشق عرق یا پودر دارچین بهش اضافه کنید.
سرو کردن حریره:حریرهها رو داخل کاسهی دلخواه بریزید. به هتوان تاپینگ بهش عسل، شیرهی خرما، شیرهی انگور یا شیرینکنندهی دلخواهتون رو اضافه کنید.