کیک شکلاتی گیاهی

کیک شکلاتی وگان | روش تهیه کیک شکلاتی گیاهی

آخر هفته رو با این کیک شکلاتی وگان، خوشمزه تر کن! + طرز تهیه

A
۰

برای تهیه کیک شکلاتی گیاهی احتیاجی به شیر و تخم مرغ ندارید اما می توانید بهترین و خوش طعم ترین کیک شکلاتی را درست کنید. نحوه تهیه این مدل کیک گیاهی را در ادامه بخوانید.

کیک شکلاتی می تواند یک انتخاب درست برای میان وعده و یا یکی از گزینه های پذیرایی از مهمان ها باشد. اگر دوست دارید رسپی جدیدی از این مدل کیک امتحان کنید و یا کیک شکلاتی را برای گیاهخواران درست کنید این مدل نحوه تهیه که اینفوگیاهی آموزش داده است را تست کنید؛ مطمئن باشید که پشیمان نمی شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی وگان

شیر بادام ۱ پیمانه
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
آرد کامل ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ و ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ و نیم قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن گیاهی یا نارگیل مایع نصف پیمانه
پوره سیب ۲/۳ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه

بیشتر بخوانید:این مدل پنکیک بدون شیر درست میشه!

مواد لازم برای خامه کیک شکلاتی گیاهی

پودر کاکائو ۱ پیمانه
کره گیاهی نرم شده ۱ و نیم پیمانه
پودر قند ۴ پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
شیر بادام ۱/۴ پیمانه

کیک شکلاتی گیاهی

طرز تهیه کیک شکلاتی شکلاتی وگان

  1.     فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و دو قالب کیک رو چرب کنید. برای اینکه بعداً کیک ها راحت جدا شوند داخل قالب رو با الک آرد بپاشید.

  2.     1 پیمانه از شیر بادام و یک قاشق غذاخوری سرکه رو با هم مخلوط کنید وکمی هم بزنید و کنار بگذارید.

  3.     در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب بشن.

  4.     حالا روغن، پوره سیب، وانیل و مخلوط شیر و سرکه رو اضافه کنید. با سرعت متوسط با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.

  5.     سرعت رو کم کنید و با احتیاط آب جوش رو بریزید و به هم زدن خمیر کیک ادامه بدید تا یکدست بشه. خمیر در این مرحله بسیار شل به نظر می رسه. همینطور باید باشه.

  6.     خمیر رو به طور مساوی بین قالب های کیک تقسیم کنید. به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید و کیک بهش نچسبیده باشه بپزید.

  7.     بعد از 10 دقیقه از خنک شدن در تابه، کیک ها رو با احتیاط از قالب خارج کنید و قبل از خامه کشی، بذارید کاملا خنک بشن.

بیشتر بخوانید:کوکی گیاهی بدون نیاز به شیر و تخم مرغ

خامه کشی و درست کردن خامه وگان

  •     پودر کاکائو رو به یک کاسه بزرگ اضافه کنید (میتونید از همون کاسه کیک استفاده کنید). خوب هم بزنید تا توده ها از بین بروند.

  •     کره گیاهی نرم شده رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاد و خوب ترکیب بشه.

  •     نیمی از پودر قند و نیمی از شیر بادام رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

  •     بقیه پودر قند و عصاره وانیل رو اضافه کنید. با شروع از سرعت کم مخلوط کنید و به بالاترین سرعت هم بزنید تا پف کنه و ترکیب خامه ای بدست بیاد.

منبع: وی جی ها
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار