سالاد بادمجان و عدس | طرز تهیه سالاد بادمجان با سس

سالاد بادمجان رو با ترکیب عدس و سس مخصوص بزن تا سیر شی + طرز تهیه

A
۰

سالاد بادمجان و عدس یک انتخاب سالم و رژیمی است که در کنار سس مخصوص سرو می شود. شیوه تهیه این سالاد را در ادامه می خوانید.

سالاد بادمجان و عدس نوعی سالاد رژیمی و سیر کننده است که می تواند یک انتخاب مناسب برای روزهایی که مهمان های خاص دارید؛ باشد. برای تهیه این سالاد مخصوص و خوشمزه به بادمجان و عدس و دیگر مواردی مانند گوجه گیلاسی نیاز دارید. مواد لازم و طرز تهیه سالاد بادمجان و سس مخصوص آن را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان و عدس

بادمجان ۴ عدد
عدس ۱ پیمانه
گوجه گیلاسی ۴ عدد
اسفناج یا کاهو پیچ به مقدار لازم
جعفری و گشنیز یک مشت
آبلیمو ترش ۲ قاشق غداخوری
سس انار یک قاشق چای خوری با شکر
روغن زیتون ره مقدار لازم
نان پیتا یک بسته
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد بادمجان و عدس

ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
ارده ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟

طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس

  1. ابتدا از بادمجان های قلمی و کشیده استفاده کنید تا تخم کمتری داشته باشد و بعد پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل سینی فر یا هواپز خود بریزید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید و کمی نمک و فلفل سیاه و پولیبر بلزنید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود دقت کنید بادمجان ها باید نرم وشند و روی آن ها کمی برشته شود.

  2. در ادامه عدس را که از نیم ساعت قبل خیس کردید به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود، فقط دقت کنید که عدس را زیاد نپزید که له شود و شکل ظاهری خود را از دست بدهد.

  3. در ادامه نا پیتا یا لواش را به صورت مکعبی با قیچی برش بزنید و با کمی روغن زیتون و ادویه مزه دار کنید و داخل سرخ کن یا فر یا هواپز قرار دهید تا طلایی و برشته شود.

  4. برای تهیه سس باید ماست و ارده و سیر رنده شده و ادویه ها خوب باهم مخلوط کنید. برای سرو باید بادمجان و عدس و گشنیز و جعفری و کمی ادویه و رب انار و آبلیمو را داخل یک کاسه باهام ترکیب کنید و داخل بشقاب سرو بریزید و کمی گوچه گیلاسی قرار دهید و بعد روکولا یا کاهو و بعد سس را اضافه کنید و روی سس نان سرخ شده قرار دهید. نوش جان

نکات تهیه سالاد بادمجان و عدس

  •     مدت زمان پخت هر کدام بسته به نوع و دمای فر شما دارد.

  •     اگر فر ندارید با روغن خیلی کم مواد را تفت دهید تا نرم شود.

  •     این سالاد را می توانید در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن سرو کنید.

منبع: پارسی دی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها