اینفوگیاهی
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
اینفوگیاهی
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
روش های طبیعی درمان جوش

درمان جوش صورت در یک روز با روش های طبیعی

درمان خانگی جوش صورت | درمان سریع جوش

27 شهریور 1401
در مراقبت های پوست و مو
مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه
0
A A
0
161
بازدید

جوش صورت یک بیماری پوستی شایع است که تخمین زده می شود که 85 درصد از افراد در مقطعی از زندگی خود به آن مبتلا می شوند. علائم جوش صورت شامل جوش های مزاحم است که می تواند ظاهری نامطلوب داشته و خلاص شدن از آنها و درمان جوش صورت نیز دشوار است. در حالی که با درمان‌های مرسوم می‌توانید از شر جوش‌ها خلاص شوید، اما اغلب درمان جوش صورت با عوارض جانبی مانند تحریک و خشکی پوست همراه هستند. به این ترتیب، بسیاری از مردم برای از بین بردن سریع جوش ها و درمان جوش صورت به جایگزین های طبیعی روی آورده اند. با این حال، در حالی که بسیاری از درمان‌های طبیعی جوش صورت وجود دارد، تنها تعداد انگشت شماری از آنها از نظر علمی ثابت شده‌اند که می‌توانند کمک کنند. در اینجا 4 روش طبیعی برای خلاص شدن از شر جوش ها و درمان جوش صورت وجود دارد، اگرچه ممکن است تحقیقات محدودی برای حمایت از اثربخشی آنها برای این منظور انجام شده باشد.

درمان جوش صورت با روغن درخت چای

روغن درخت چای از برگ های درختی که بومی استرالیا است استخراج می شود و به دلیل توانایی آن در مبارزه با باکتری ها و کاهش التهاب پوست به خوبی شناخته شده است. به طور خاص، روغن درخت چای به مبارزه با  باکتری های مولد آکنه دو نوع باکتری که می‌توانند باعث ایجاد جوش شوند، کمک می‌کند. یک مطالعه نشان داد که ژل روغن درخت چای 5 درصد، تقریباً چهار برابر مؤثرتر از دارونما در کاهش ضایعات آکنه و تقریباً شش برابر مؤثرتر در کاهش شدت آکنه است. درمان روغن درخت چای همچنین منجر به عوارض جانبی کمتری از جمله خشکی، تحریک و سوزش پوست می شود. مهم است که توجه داشته باشید که روغن درخت چای بسیار قوی است و هنگامی که مستقیماً روی پوست استفاده شود می تواند باعث قرمزی و سوزش شود. به همین دلیل باید با روغن حامل رقیق شود. تنها مقدار کمی از تحقیقات در مورد استفاده موضعی از روغن درخت چای برای شرایط سلامتی انجام شده است، و تعداد محدودی از تحقیقات نشان می‌دهند که روغن درخت چای ممکن است برای درمان جوش صورت مفید باشد اگر می‌خواهید آن را امتحان کنید، با خیال راحت از آن استفاده کنید و همیشه یک آزمایش روی پوست دست خود انجام دهید، زیرا روغن درخت چای می‌تواند بسیار تحریک‌کننده باشد و هرگز نباید رقیق‌نشده روی پوست مالیده شود.

نحوه استفاده از روغن درخت چای برای درمان جوش صورت

  • 1 قطره روغن درخت چای را با 1 قاشق چایخوری روغن حامل ترکیب کنید.
  • یک گوش پاک کن را به مخلوط آغشته کنید و آن را مستقیماً روی جوش ها بمالید.
  • در صورت تمایل از مرطوب کننده استفاده کنید.
  • در صورت نیاز، این فرآیند را 1 تا 2 بار در روز تکرار کنید.

درمان جوش صورت با روغن های گیاهی دیگر

علاوه بر روغن درخت چای، بسیاری از روغن های گیاهی دیگر با خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی می توانند به پاکسازی سریع جوش ها کمک کنند و روغن های دارچین، گل رز، اسطوخودوس و میخک نیز با باکتری های عامل آکنه مبارزه می کنند. همچنین ثابت شده است که رزماری و علف لیمو از باکتری های مولذ آکنه جلوگیری می کنند. یک مطالعه توانایی های روغن میخک-ریحان را با بنزوئیل پراکسید که یک درمان رایج جوش صورت است و مقایسه کرد. هر دو روغن 2% و 5% میخک و ریحان در کاهش جوش ها موثرتر و سریعتر از بنزوئیل پراکسید هستند.. مطالعه دیگری نشان داد که ژل حاوی اسید استیک، پرتقال و روغن‌های گیاهی ریحان شیرین باعث افزایش 75 درصدی در میزان بهبودی جوش‌ها می‌شود. مانند روغن درخت چای، این روغن‌های گیاهی بسیار غلیظ هستند و اگر مستقیماً روی پوست استفاده شوند، می‌توانند باعث سوزش شوند. مطمئن شوید که همه روغن های گیاهی را با روغن حامل رقیق کنید، قبل از استفاده منظم، یک آزمایشی انجام دهید و در صورت ایجاد تحریک، مصرف را قطع کنید.

نحوه استفاده از روغن های گیاهی برای درمان جوش صورت

  • 10 قطره اسانس را با 1 اونس (30 میلی لیتر) روغن حامل ترکیب کنید.
  • یک گوش پاک کن را به مخلوط آغشته کنید و آن را مستقیماً روی جوش ها بمالید.
  • در صورت تمایل از مرطوب کننده استفاده کنید.
  • در صورت نیاز، این فرآیند را 1 تا 2 بار در روز تکرار کنید.

درمان جوش‌صورت با چای سبز

بسیاری از مردم چای سبز را به دلیل فواید آن برای سلامتی می نوشند، اما زمانی که مستقیماً روی پوست اعمال شود نیز می تواند مفید باشد. چای سبز حاوی فلاونوئیدها و تانن ها است که به مبارزه با التهاب و باکتری هایی که ممکن است باعث جوش می شوند کمک کنند. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است که نشان داده شده است که با التهاب مبارزه می کند، تولید سبوم را کاهش می دهد و از رشد  باکتری های مولد جوش در افراد دارای پوست مستعد آکنه جلوگیری می کند. مطالعات متعدد نشان داده است که افراد مبتلا به جوش صورت با استفاده از 2 تا 3 درصد عصاره چای سبز روی پوست خود، تولید سبوم و جوش های کمتری را تجربه می کنند. تعداد انگشت شماری از محصولات مراقبت از پوست در بازار وجود دارد که حاوی چای سبز هستند، اما تهیه مخلوط آن برای درمان جوش صورت در خانه بسیار ساده و مقرون به صرفه است.

نحوه استفاده از چای سبز برای درمان جوش صورت

  • چای سبز را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش دم کنید.
  • بگذارید چای خنک شود.
  • آن را با یک پنبه روی صورت خود بمالید یا با استفاده از یک بطری اسپری روی صورت خود بپاشید.
  • بگذارید 10 دقیقه یا یک شب بماند و سپس صورت خود را با آب بشویید.
  • در صورت نیاز 1 تا 2 بار در روز استفاده شود. تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

درمان جوش صورت با آلوئه ورا

آلوئه ورا یک گیاه گرمسیری با برگ هایی است که ژل شفاف تولید می کند. هنگامی که ژل آلوئه ورا روی پوست استفاده می شود، به مبارزه با باکتری ها، کاهش التهاب و بهبود زخم کمک می کند به همین دلیل، این یک درمان محبوب برای انواع بیماری های پوستی، از جمله پسوریازیس، بثورات پوستی، بریدگی و سوختگی است. مطالعات محدودی در مورد توانایی آلوئه ورا در مبارزه با جوش صورت خاص وجود دارد، اما تحقیقات موجود امیدوارکننده است. آلوئه ورا حاوی لوپئول، اسید سالیسیلیک، نیتروژن اوره، اسید دارچین، فنل ها و گوگرد است که همگی باکتری هایی را که ممکن است باعث ایجاد جوش شوند، مهار می کنند.

در یک مطالعه، غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا به روغن میخک-ریحان اضافه شد و از نظر خواص ضد آکنه مورد ارزیابی قرار گرفت. هر چه غلظت آلوئه ورا در لوسیون بیشتر باشد، در کاهش جوش ها موثرتر است. مطالعه دیگری نشان داد که استفاده از ژل آلوئه ورا 50 درصد همراه با کرم ترتینوئین نسبت به کرم ترتینوئین به تنهایی در درمان جوش صورت بسیار موثرتر است. کرم ترتینوئین یک داروی ضد جوش است که از ویتامین A مشتق شده است. اگرچه ژل آلوئه ورا به تنهایی در درمان جوش موثر نبود، اما اثرات ضد آکنه روغن میخک و ریحان و کرم ترتینوئین را افزایش داد. در حالی که ژل آلوئه ورا ممکن است به خودی خود به درمان جوش صورت کمک نکند، اما زمانی که با سایر داروها یا روغن های گیاهی ترکیب شود ممکن است موثرتر باشد.

نحوه استفاده از ژل آلوئه ورا برای درمان جوش‌صورت

  • با قاشق ژل را از برگ های آلوئه خارج کنید.
  • هنگامی که از سایر درمان های جوش صورت استفاده می کنید، ژل را روی پوست خود بمالید. ممکن است بخواهید آن را با درمان دیگر خود مخلوط کنید و سپس آن را روی پوست خود بمالید. یا، می‌توانید ابتدا درمان دیگر آکنه را اعمال کنید و ژل آلوئه را روی آن اضافه کنید.
  • 1 تا 2 بار در روز یا به دلخواه تکرار کنید.

درمان های طولانی مدت جوش صورت

چندین درمان طبیعی دیگر برای جوش صورت با استفاده مداوم و طولانی مدت وجود دارد. اگرچه با داروهای زیر ممکن است به سرعت از شر جوش ها خلاص نشوید، اما می توانند به پیشگیری و درمان جوش صورت در طول زمان کمک کنند.

مکمل روی مصرف کنید

ماده معدنی روی در بهبود زخم نقش دارد و می تواند به کاهش التهاب کمک کند. به این ترتیب، به عنوان یک درمان احتمالی برای جوش ها مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان داده است که افراد مبتلا به جوش صورت نسبت به افرادی که پوست شفافی دارند سطح روی کمتری در خون خود دارند. مصرف 30 تا 45 میلی گرم روی در روز می تواند به طور قابل توجهی جوش ها را کاهش دهد. در یک مطالعه خاص، 48 فرد مبتلا به جوش صورت 3 بار در روز مکمل روی مصرف کردند. پس از 8 هفته، 38 نفر از آنها کاهش 80 تا 100 درصدی جوش ها را تجربه کردند. روی در اشکال مختلفی موجود است که هر کدام حاوی مقدار متفاوتی روی است. صرف نظر از اینکه چه فرمی را انتخاب می کنید، احتمالاً بهتر است بیش از حد توصیه شده 40 میلی گرم روی در روز مصرف نکنید زیرا مصرف بیش از حد روی ممکن است عوارض جانبی، از جمله درد معده و تحریک روده ایجاد کند.

مخمر آبجو مصرف کنید

به نظر می رسد سویه خاصی از مخمر آبجو نیز به کاهش جوش ها در صورت مصرف خوراکی کمک می کند. مخمر آبجو منبع خوبی از ویتامین های B، کروم، مس، آهن و روی است. با این حال، توانایی آن برای درمان جوش ها به احتمال زیاد به دلیل اثرات ضد باکتریایی آن است. یک مطالعه اثر مخمر آبجو را با دارونما در طول 5 ماه مقایسه کرد. جوش‌ها در بیش از 80 درصد افرادی که از مخمر مصرف می‌کردند بهبود یافتند یا بهبود چشمگیری پیدا کردند، در حالی که تنها 26 درصد از افراد در گروه دارونما بهبود یافتند. مطالعات نشان داده است که مخمر آبجو هیچ عارضه جانبی ندارد، اما تعداد کمی از افراد پس از مصرف آن گاز خفیف، نفخ یا سردرد را گزارش کرده اند.

مکمل روغن ماهی را امتحان کنید

روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک (DHA) است.

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف EPA می‌تواند به مدیریت تولید چربی، جلوگیری از جوش‌ها و کمک به پوست در حفظ رطوبت کافی کمک کند. همچنین نشان داده شده است که سطوح بالای EPA و DHA باعث کاهش عواملی می شود که به التهاب پوست کمک می کنند، که در نهایت ممکن است خطر جوش را کاهش دهد. در یک مطالعه، مصرف مکمل های اسید چرب امگا 3 حاوی هر دو EPA و DHA روزانه به مدت 10 هفته به طور قابل توجهی باعث کاهش جوش در تمام 45 شرکت کننده شد. همچنین می توانید اسیدهای چرب امگا 3 را با خوردن گردو، دانه چیا، دانه کتان آسیاب شده، سالمون، ساردین و آنچوی دریافت کنید. با این حال، منابع گیاهی فوق حاوی اسید چرب امگا 3 آلفا-لینولنیک اسید (ALA) و مقدار کمی از EPA یا DHA هستند. مصرف مکمل‌های حاوی امگا 3 غلیظ می‌تواند به شما در مصرف مقادیر بالاتر EPA و DHA برای درمان بهتر جوش‌ها کمک کند.

راه های دیگر برای کمک به درمان‌جوش صورت

اگرچه مردم سال‌ها است که از درمان‌های طبیعی جوش صورت استفاده می‌کنند، تحقیقات در مورد این موضوع هنوز در حال ظهور است. درمان های ذکر شده در زیر ممکن است برای پوست مستعد آکنه مفید باشد، اما هیچ مطالعه ای در مورد توانایی آنها در درمان جوش وجود ندارد:

فندق جادوگر. استفاده از فندق جادوگر روی پوست با باکتری ها مبارزه می کند و التهاب را کاهش می دهد، که می تواند به جلوگیری از جوش کمک کند.

سرکه سیب. اسیدهای آلی موجود در سرکه سیب ممکن است به کشتن باکتری‌های مولد آکنه و کاهش ظاهر زخم‌ها کمک کند.

مصرف لبنیات را محدود کنید. دو مطالعه بزرگ گزارش کردند که افرادی که شیر بیشتری می‌نوشیدند، جوش‌های بیشتری داشتند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

ماسک عسل و دارچین را امتحان کنید. عسل و دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی هستند، بنابراین زمانی که روی پوست استفاده می شوند، ممکن است برای پوست مستعد آکنه مفید باشد.

استرس را کاهش دهید. برخی مطالعات استرس را با افزایش شدت جوش صورت مرتبط می دانند. از برخی متخصصین و مشاوران در مورد تکنیک های تمدد اعصاب و تغییرات سبک زندگی که ممکن است به شما در کاهش سطح استرس کمک کند سوال کنید.

نتیجه گیری

جوش ها مشکل رایجی هستند که درمان آن می تواند خسته کننده باشد. درمان‌های مرسوم می‌توانند باعث قرمزی، خشکی یا تحریک پوست شوند، و بسیاری از جایگزین‌های طبیعی به نظر نمی‌رسد کارساز باشند. درمان‌های خانگی فهرست‌شده در این مقاله توسط برخی مطالعات محدود به‌عنوان مؤثرترین و طبیعی‌ترین راه‌ها برای کاهش جوش‌ها پشتیبانی می‌شوند. با این وجود، به نظر می رسد استفاده از روغن های گیاهی مختلف، چای سبز و آلوئه ورا روی پوست سریع ترین راه برای خلاص شدن از شر جوش ها باشد، در حالی که طبق برخی تحقیقات محدود ممکن است مکمل ها نیاز به استفاده طولانی مدت داشته باشند. راه حل های موجود در این مقاله ممکن است برای همه مفید نباشد، اما ارزش امتحان کردن را دارد. توجه داشته باشید که دستورالعمل‌های آکادمی پوست آمریکا برای درمان جوش صورت نشان می‌دهد که تحقیقات کافی در مورد ایمنی و اثربخشی درمان‌های گیاهی و سایر درمان‌های مکمل برای توصیه به استفاده از آن‌ها وجود ندارد. این بیانیه شامل تمام درمان های ذکر شده در این مقاله است. اگر به جوش صورت شدید مبتلا هستید حتما باید با یک متخصص پوست مشورت کنید.

تگ‌ها: جوشدرمان جوش صورتدرمان خانگی جوشدرمان سریع جوش صورتروش های طبیعی درمان جوش

نوشته‌های مرتبط

شامپوهای گیاهی برای ریزش مو
مراقبت های پوست و مو

با شوینده های طبیعی از ریزش مو در امان باشید

16 بهمن 1401
1.1k
روغن کرچک
روغن گیاهی

روغن کرچک معجزه ای برای سلامتی، پوست و زیبایی

16 بهمن 1401
100
پف کردگی و التهاب
مراقبت های پوست و مو

گیاهانی که با پف کردگی و التهاب پوست مبارزه می‌ کنند

11 بهمن 1401
106
روغن های گیاهی
روغن گیاهی

روغن های گیاهی برای رفع سلولیت(پوست پرتقالی)

9 بهمن 1401
103
نوشته بعدی
روغن کرچک

رشد سریع مو با روغن کرچک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

  • درمان ریزش مو با جوشانده های گیاهی

    جوشانده های گیاهی؛ درمانی موثر برای ریزش مو

    0 اشتراک‌گذاری‌ها
    اشتراک‌گذاری 0 Tweet 0
  • خواص دارویی و درمانی زردچوبه

    0 اشتراک‌گذاری‌ها
    اشتراک‌گذاری 0 Tweet 0
  • پنیر وگان (گیاهی) و انواع آن

    0 اشتراک‌گذاری‌ها
    اشتراک‌گذاری 0 Tweet 0
  • پاک کننده‌ های گیاهی پوست

    0 اشتراک‌گذاری‌ها
    اشتراک‌گذاری 0 Tweet 0
  • درباره خواص و فواید گردو بیشتر بدانیم

    0 اشتراک‌گذاری‌ها
    اشتراک‌گذاری 0 Tweet 0
Facebook Telegram Instagram

اخبار

درباره ما

تماس با ما

فهرست منابع

اینفوگیاهی

با گـیاهـان سـالم بمـانیم

خبرنامه

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاه خواری و خام خواری
  • رژیم غذایی
  • گیاهان دارویی
  • سبزیجات
  • میوه ها
  • مراقبت های پوست و مو
  • اخبار
  • تماس با ما

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

Welcome Back!

از طریق فرم زیر وارد حساب خود شود

رمز‌عبور را فراموش کرده‌اید؟ ثبت‌نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام، فرم زیر را تکمیل کنید

تکمیل همه موارد الزامی است. ورود

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

ورود