طرز تهیه کوفته دال عدس ترکی | طرز تهیه کوفته دال عدس بدون گوشت
کوفته دال عدس؛ یه غذای ترکی و انرژی زا + نحوه تهیه
کوفته مرجیمک را با دال عدس درست کنید تا یک غذای وگان ترکی و مجلسی را امتحان کنید. نحوه تهیه را در ادامه بخوانید.
کوفته دال عدس یا کوفته مرجیمک از غذاهای اصیل ترکی است که با دال عدس و بلغور درست می شود. اگر دوست دارید یک غذای گیاهی و سالم نوش جان کنید که خواصی مانند انرژی زایی و درمان مشکلات دستگاه گوارش داشته باشد پیشنهاد می کنیم این مدل کوفته را انتخاب کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته دال عدس
دال عدس | یک پیمانه |
بلغور گندم خیس خورده | یک چهارم پیمانه |
پیاز | یک عدد |
جعفری خرد شده | یک پیمانه |
تره خرد شده | یک پیمانه |
رب گوجه فرنگی | دو قاشق غداخوری |
زیره پودر شده | یک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری |
روغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید:کوفته قلقلی رو بدون گوشت درست کن!
روش تهیه کوفته دال عدس
-
دال عدس را در قابلمه بریزید، ۲/۵ پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. تقریبا یک ساعت برای پخت عدس و کم شدن آب آن کافی است. بلغور را به عدس پخته اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر با هم بپزند، سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید سرد شوند.
-
پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامیرب گرفته شود.
-
دال عدس و بلغور پخته، مخلوط رب و پیاز، تره خرد شده، پودر زیره، نمک و فلفل را در کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. از مواد به اندازهی کوفتههای کوچکی برداشته و به شکل دلخواه در آورید، سپس آن را در جعفری خرد شده بغلطانید و در ظرف سرو قرار دهید.
-
کوفتهها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند و سپس آنها را سرو کنید