دمی گوجه

دمپختک گوجه گیاهی | طرز تهیه دمی گوجه

این مدل دمی گوجه گیاهی رو فقط حرفه ای ها درست می کنند!

A
۰

دمپختک گوجه را به این روش که اینفوگیاهی آموزش می دهد درست کنید تا یک غذای گیاهی و خوشمزه نوش جان کنید.

دمی گوجه یا دمپختک گوجه شاید از آسان ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی باشد که به مواد اولیه خاصی نیاز ندارد اما بسیار خوشمزه و خوش عطر است. حتی برای مهمان های نزدیک و دورهمی های کوچک می تواند یک انتخاب مناسب باشد. اینفوگیاهی در این مطلب شیوه تهیه دمی گوجه که گیاهخواران تهیه می کنند را آموزش می دهد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه

پیاز یک عدد
گوجه 4 عدد
سیب زمینی یک عدد
برنج 2 پیمانه
زعفران یک قاشق چای خوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:این مدل کلم پلو شیرازی بدون گوشت، مزه بهشت میده

شیوه تهیه دمپختک گوجه

  1. ابتدا پیاز را سرخ کنید.

  2. گوجه ها را رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید.

  3. سپس رب گوجه را اضافه کنید.

  4. سیب زمینی را سرخ کنید و به همراه ادویه به بقیه مواد اضافه کنید.

  5. برنج را آبکش کنید و مواد را روی آن بریزید.

  6. زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد

منبع: بشقاب سبز
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار