سالاد بادمجان و عدس | طرز تهیه سالاد بادمجان با سس
سالاد بادمجان رو با ترکیب عدس و سس مخصوص بزن تا سیر شی + طرز تهیه
سالاد بادمجان و عدس یک انتخاب سالم و رژیمی است که در کنار سس مخصوص سرو می شود. شیوه تهیه این سالاد را در ادامه می خوانید.
سالاد بادمجان و عدس نوعی سالاد رژیمی و سیر کننده است که می تواند یک انتخاب مناسب برای روزهایی که مهمان های خاص دارید؛ باشد. برای تهیه این سالاد مخصوص و خوشمزه به بادمجان و عدس و دیگر مواردی مانند گوجه گیلاسی نیاز دارید. مواد لازم و طرز تهیه سالاد بادمجان و سس مخصوص آن را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان و عدس
بادمجان | ۴ عدد |
عدس | ۱ پیمانه |
گوجه گیلاسی | ۴ عدد |
اسفناج یا کاهو پیچ | به مقدار لازم |
جعفری و گشنیز | یک مشت |
آبلیمو ترش | ۲ قاشق غداخوری |
سس انار | یک قاشق چای خوری با شکر |
روغن زیتون | ره مقدار لازم |
نان پیتا | یک بسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد بادمجان و عدس
ماست چکیده | ۳ قاشق غذاخوری |
ارده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟
طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس
-
ابتدا از بادمجان های قلمی و کشیده استفاده کنید تا تخم کمتری داشته باشد و بعد پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل سینی فر یا هواپز خود بریزید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید و کمی نمک و فلفل سیاه و پولیبر بلزنید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود دقت کنید بادمجان ها باید نرم وشند و روی آن ها کمی برشته شود.
-
در ادامه عدس را که از نیم ساعت قبل خیس کردید به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود، فقط دقت کنید که عدس را زیاد نپزید که له شود و شکل ظاهری خود را از دست بدهد.
-
در ادامه نا پیتا یا لواش را به صورت مکعبی با قیچی برش بزنید و با کمی روغن زیتون و ادویه مزه دار کنید و داخل سرخ کن یا فر یا هواپز قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
-
برای تهیه سس باید ماست و ارده و سیر رنده شده و ادویه ها خوب باهم مخلوط کنید. برای سرو باید بادمجان و عدس و گشنیز و جعفری و کمی ادویه و رب انار و آبلیمو را داخل یک کاسه باهام ترکیب کنید و داخل بشقاب سرو بریزید و کمی گوچه گیلاسی قرار دهید و بعد روکولا یا کاهو و بعد سس را اضافه کنید و روی سس نان سرخ شده قرار دهید. نوش جان
نکات تهیه سالاد بادمجان و عدس
-
مدت زمان پخت هر کدام بسته به نوع و دمای فر شما دارد.
-
اگر فر ندارید با روغن خیلی کم مواد را تفت دهید تا نرم شود.
-
این سالاد را می توانید در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن سرو کنید.