پای شلیل رژیمی | طرز تهیه پای شلیل
دسر امروز؟ پای شلیل خوشمزه با عطر وانیل + طرز تهیه
پای شلیل از انواع دسرهایی است که می توان با این میوه تهیه کرد. اینفوگیاهی شیوه تهیه پای شلیل را رژیمی و کم شکر به شما آموزش می دهد.
پای شلیل یکی از هزاران نوع دسری است که شما می توانید با شلیل تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه این دسر خوشمزه که اصلی ترین ماده اوایه آن شلیل است نیاز به استفاده از شکر زیادی نبوده و اگر رژیم هستید می توانید با خیال راحت آن را تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب اینفوگیاهی مواد لازم و طرز تهیه پای شلیل را آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه پای شلیل
شلیل یا هلو | 2 عدد |
آرد | 1 و 1/2 لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
شکر | 2/3 لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
ماست | 1/2 لیوان |
روغن مایع | 1/3 لیوان |
بیشتر بخوانید:اسموتی شلیل رو به ۲ شیوه متفاوت و رژیمی درست کن
طرز تهیه پای شلیل با ماست
-
اول از همه شلیل یا هلو رو ورقه ای خورد کنید.فرتون و روشن کنید تا گرم بشه. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید.سفیده رو بزنید تا پف کنه.
-
بعد یک سوم از شکر و اضافه کنید و هم بزنید بعد بزارید یخچال.زرده و باقی شکر و وانیل و با هم مخلوط کنید.با همزن خوب هم بزنید تا حجم بگیره.
-
بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید.بعد ماست رو اضافه و حدود یک دقیقه هم بزنید.
-
حالا همزن و بزارید کنار، آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.کم کم به موادتون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
-
بعد سفیده رو بین اضافه کردن آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید.مایع کیک و تا یک سوم قالب کیک بریزید.
-
بعد شلیل یا هلو حلقه شده رو روی مایع کیک بچینید.باقی مانده مایع کیک بریزید داخل قالب کیک.
-
کلا مایع کیک دو سوم قالبتونو بگیره.قالب کیک رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید.
-
مدت زمان ۳۰ دقیقه برای پخت کیک کافیه.در آخر بعد از پخت کیک، روی پای را با پودر قند تزیین کنید.