فالوده طالبی با تخم شربتی | طرز تهیه فالوده طالبی
این مدل فالوده طالبی رو درست کن تا عمر داری مزه اش یادت نمیره! + طرز تهیه
برای تهیه فالوده طالبی از تخم شربتی استفاده کنید تا به نوعی جدیدترین و خوش طعم ترین را امتحان کنید. طرز تهیه را اینفوگیاهی آموزش می دهد.
فالوده با طالبی از بهترین ترکیباتی است که برای یک روز گرم می توانید نوش جان کنید تا حسابی سرحال بیایید. برای تهیه این مدل فالوده در کنار شکر و طالبی از تخم شربتی نیز استفاده کنید تا مجلسی تر شده و برای پذیرایی از مهمان ها نیز مناسب باشد. اینفوگیاهی مواد لازم و طرز تهیه فالوده طالبی را آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه فالوده طالبی
طالبی | 2 عدد |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
تخم شربتی | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
آب و یخ | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:آشنایی با طالبی و خواص آن در طب سنتی
طرز تهیه فالوده طالبی
-
ابتدا تخم شربتی را با آب ولرم یا گرم خیس کنید تا زودتر و بهتر پف کند سپس آب اضافی آن را بیرون ریخته و به دلخواه می توانید داخل قالب یخ ریخته و بگذارید تا یخ بزند تا ظاهر زیباتری داشته باشد و یا می توانید در یخچال بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.
-
طالبی را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و ۱ قاچ را کنار گذاشته و بقیه با رنده درشت یا ریز رنده بزنید مابقی طالبی مانده را با اسکوپ به صورت دایره ای اسکوپ بزنید تا برای تزئین بتوانید استفاده کنید.
-
داخل کاسه بزرگ و سرو طالبی رنده شده را به همراه کمی آب و شکر و گلاب بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند سپس اسکوپ را روی فالوده قرار دهید و کاسه را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
-
در ادامه وقتی فالوده خنک شد چند یخ به همراه تخم شربتی اضافه کنید و برای تزئین از کمی برگ گل محمدی استفاده کنید و در کاسه سرو بریزید و یا می توانید این فالوده را داخل همان پوست طالبی بریزید و سرو کنید و خنک نوش جان کنید.
نکات دستور تهیه فالوده طالبی خانگی
-
اگر می خواهید با مخلوط کن این فالوده را تهیه کنید بجای رنده کردن، طالبی را داخل مخلوط کن ریخته و با کمی آب و شکر میکس کنید و داخل کاسه بریزید تا پوره شوند.
-
می توانید از برش یا اسکوپ بستنی طالبی نیز استفاده کنید.
-
می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید تا فالوده طالبی با طعم شیر داشته باشید.
-
به دلخواه از عرقیجات مختلف استفاده کنید.
-
افزودن تخم شربتی دلخواه و قابل حذف است.