ساندویچ گل کلم گیاهی | طرز تهیه ساندویچ گل کلم برای گیاهخواران

ساندویچ گل کلم با سس بوفالو؛ یکبار امتحان کنی، مشتری میشی + طرز تهیه

A
۰

ساندویچ گل کلم انتخاب مناسبی برای شام یا ناهار سبک می باشد. اصلی ترین ماده تهیه این غذا گل کلم همراه با شیر گیاهی است. طرز تهیه را در ادامه می خوانید.

ساندویچ گل کلم برای افراد وگان تهیه می شود اما کسانی که گیاهخوار نیستند هم می توانند این غذا را نوش جان کنند. برای تهیه این مدل غذا به گل کلم و یک مدل شیر گیاهی نیاز دارید. خوش طعمی این مدل ساندویچ بیشتر به خاطر سس بی نظیرش است. اینفوگیاهی در ادامه طرز تهیه ساندویچ گل کلم را آموزش می دهد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گل کلم

گل گلم ۱ عدد
آرد همه منظوره ۱ فنجان
شیر گیاهی ۱ فنجان
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل کاین ۱/۴ قاشق چای خوری
سس بوفالو ۱/۴ فنجان
کره گیاهی ۲ قاشق غدا خوری

برای ساندویچ

  • نان برگ

  • ورق کاهو

  • گوجه فرنگی ورق شده

  • پیاز ورق شده

  • سس مایونز گیاهی

بیشتر بخوانید:با گل کلم و خواص آن بیشتر آشنا شوید

ساندویچ گل کلم

طرز تهیه ساندویچ گل کلم گیاهی

  1.  فر را از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  2.     در یک کاسه بزرگ، آرد، شیر گیاهی، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و فلفل کاین (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند.

  3.     هر گل کلم را در خمیر فرو کنید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده است. خمیر اضافی را تکان دهید و گلچه روکش شده را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید. این کار را با گلچه های باقی مانده تکرار کنید.

  4.     گل کلم ها را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و تا نیمه برگردانید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.

  5.     در حالی که گل کلم در حال پخت است، سس گاومیش را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، سس بوفالو و کره گیاهی ذوب شده را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  6.     گل کلم پخته شده را از فر خارج کرده و به یک کاسه بزرگ همزن منتقل کنید. مخلوط سس بوفالو را روی گل کلم بریزید و به آرامی هم بزنید تا هر گلچه با سس آغشته شود.

  7.     گل کلم روکش شده را به ورقه پخت برگردانید و 10 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که سس حباب کند و گل کلم ترد شود.

  8.     در حالی که گل کلم برای دومین بار در حال پخت است، نان های ساندویچی را آماده کنید. در صورت تمایل آنها را برشته کنید.

  9.     برای چیدن ساندویچ ها، یک لایه سس مایونز گیاهی یا سس رنچ را روی یک طرف هر نان پهن کنید.

  10.     چند برگ کاهو را روی نان پایینی قرار دهید، سپس برش های گوجه فرنگی، برش های پیاز قرمز (در صورت استفاده)، و مقدار زیادی گل کلم گاومیش قرار دهید.

  11.     باقیمانده نان را روی آن قرار دهید تا ساندویچ کامل شود.

نکته:

  •     می توانید مقدار سس بوفالو را با توجه به تندی مورد نظر خود تنظیم کنید.

  •     همچنین می توانید برای سفارشی کردن ساندویچ خود، مواد افزودنی مانند آووکادو، ترشی یا پنیر وگان اضافه کنید.

  •     باقیمانده گل کلم را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. قبل از استفاده در ساندویچ، آن را در فر از قبل گرم شده یا هواپز گرم کنید تا تردی آن حفظ شود.

  •     نان های ساندویچی را می توان در صورت تمایل با روکش یا تورتیلا جایگزین کرد.

 

منبع: وگان ویگر
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها