نرگسی اسفناج

خوراک نرگسی اسفناج | طرز تهیه نرگسی اسفناج گیاهی

نرگسی اسفناج؛ آهن خالص برای گیاهخواران + طرز تهیه

A
۰

نرگسی اسفناج را ساده و خوشمزه بدون تخم مرغ تهیه کنید تا گیاهخواران نیز بتوانند این غذا را نوش جان کند. در ادامه شیوه تهیه این غذا را می خوانید.

نرگسی اسفناج نوش جان کنید اگر می خواهید غذایی با کالری کم و مقادیر بالایی از آهن و مواد معدنی را در سفره غذایی داشته باشید. این غذا به دلیل داشتن اسفناج در محتویات خود؛ بسیار برای سلامت بدن مفید است و اگر به صورت رژیمی تهیه شود ارزش غذایی آن بالاتر نیز می رود. در ادامه مواد لازم و شیوه تهیه نرگسی اسفناج بدون تخم مرغ را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج پاک شده و شسته شده ۱ کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
دارچین و زنجیل ۱ قاشق چای خوری

بیشتر بخوانید:نحوه تهیه حمص؛ محبوب ترین غذای گیاهخواران

شیوه تهیه نرگسی اسفناج

  1. اسفناج را در یک ظرف مناسب روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود

  2. بعد پیاز را در ظرف جداگانه ای خلال ریز کرده، با 2 قاشق روغن زیتون، روی اجاق با حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را بگذارید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا پخته و آماده شود.

  3. سپس، اسفناج و ادویه جات را به پیاز افزوده، چند دقیقه صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده گردد. آن را در یک ظرف مناسب کشیده، با لیمو ترش تازه تزیین کنید

منبع: مجله داروکده
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار