خواص هسته آووکادو | هسته آووکادو برای مردان | هسته آووکادو برای زنان

هسته آووکادو٬ قوی ترین دشمن انواع بیماری ها

A
۰

آووکادو میوه ایه که این روزها طرفداران زیادی داره. اما چقدر درباره کاربردهای هسته این میوه و فوایدش اطلاعات دارین؟

از فواید هسته آووکادو چقدر می دونین؟ اگر تو رژیم غذایی باشین یا ورزش کردن رو به صورت جدی دنبال کنین حتما آووکادو تو برنامه غذاییتون قرار داره اما هسته آووکادو خودش به تنهایی فواید زیادی برای سلامت بدن داره. اینفوگیاهی شما رو تو این مطلب بیشتر با هسته آووکادو آشنا میکنه.

خواص هسته آووکادو

بهبود سطح کلسترول و گلوکز خون

هسته آووکادو حاوی رسوراترول (resveratrol) و سایر موادی است که می‌توانند به بهبود سطح گلوکز و کلسترول کمک کنند. علاوه بر این، عصاره اتانولی دانه های آووکادو نیز فعالیت بازدارنده‌ای در برابر آنزیم α-گلوکوزیداز (α-glucosidase enzyme) از خود نشان داده‌اند. این آنزیم به مدیریت دیابت مربوط می‌شود. این شواهد نشان می‌دهد که احتمالاً می‌توان از هسته آووکادو به عنوان یک رویکرد طبیعی برای کمک به مدیریت سطح قند خون و کلسترول، استفاده نمود.

سلامت بینایی و چشم

وجود  برخی از ترکیبات گیاهی و رنگدانه ها، در هسته های آووکادو به آنها خواص آنتی اکسیدانی می‌دهد که ممکن است به بهبود استرس اکسیداتیو و بیماری های چشمی مرتبط باشد. با توجه به اینکه اختلالات در اندامک های مولد انرژی سلولی (cellular energy-generating organelles) زمینه‌ساز طیف متنوعی از اختلالات چشمی است، استفاده از خواص آنتی اکسیدانی دانه های آووکادو می‌تواند به طور مؤثری عملکرد این اندامک ها را در بافت های چشمی تقویت و بهبود دهد.

پیشگیری از بیماری های قلبی

هسته های آووکادو پتانسیل مقابله با کلسترول خون، فشارخون بالا، اختلالات التهابی و دیابت را دارد. در نتیجه مصرف این دانه ها می‌تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

درمان زخم معده

تحقیقات نشان داده است که دانه های آووکادو خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برجسته ای دارند. در نتیجه مصرف آنها می‌تواند فواید درمانی بالقوه ای را برای درمان بیماری زخم معده و کاهش استرس اکسیداتیو ارائه دهد.

هسته آووکادو

پیشگیری از سرطان

دانه های آووکادو دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند و به همین دلیل می‌توانند به عنوان بازدارنده های بالقوه پیشرفت سرطان عمل نمایند. این هسته ها سرشار از ترکیبات فنولیک، فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک و تانن هستند که همگی نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند

پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون

حضور قابل توجه فیتوکمیکال ها و آنتی اکسیدان ها در دانه های آووکادو به آنها خواص محافظت‌کننده عصبی می‌دهد. آنتی اکسیدان های منحصر به فرد موجود در آووکادو به عنوان عوامل قدرتمندی عمل می‌کنند که به طور مؤثری از تولید رادیکال ها جلوگیری می‌کنند و به طور بالقوه احتمال ابتلا به بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون را کاهش می‌دهند.

خواص ضد میکروبی

یافته های علمی نشان داده است که هسته های آووکادو خواص ضد میکروبی و ضد قارچی دارند. در نتیجه استفاده از دانه‌های آووکادو  می‌تواند به طور مؤثری از تکثیر قارچ‌ها و میکروارگانیسم‌های مختلف دیگر جلوگیری کند.

درمان اختلالات پوستی

یکی دیگر از خواص هسته آووکادو، خواص درمانی آن برای بهبود اختلالات پوستی است. این دانه ها حاوی مقدار قابل توجهی ترکیبات فنلی (phenolic ) هستند و خواص آنتی اکسیدانی آنها  برای سلامت پوست مفید است. تحقیقات نشان داده است که محصولات بر پایه هسته آووکادو دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی نیز هستند. در نتیجه استفاده از آنها  می‌تواند در مدیریت و درمان اختلالات پوستی مانند آکنه و  درماتیت سبوره‌ای استفاده مؤثر باشد.

هسته آووکادو

بیشتر بخوانید: خواص درمانی میوه ی آووکادو

فواید هسته آووکادو برای مردان

دانه های آووکادو سرشار از مواد مغذی هستند که این مواد اثرات مثبتی بر سیستم تولیدمثل مردان دارند. تحقیقات علمی نشان داده است که این مواد مغذی باعث افزایش کمیت و تحرک اسپرم، کاهش سطح کلسترول و بهبود کیفیت کلی اسپرم می‌شوند.

مواد مغذی ضروری مانند: روی، سلنیوم، ویتامین‌های E و C و لوتئین (lutein) در دانه‌های آووکادو وجود دارند و نقش مهمی در افزایش کیفیت اسپرم دارند. این مواد مغذی همچنین تولید تستوسترون را نیز تحریک می‌کنند. آووکادو همچنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان است و خواص ضدالتهابی دارد. به همین دلیل مصرف آن می‌تواند از سلول ها در برابر آسیب محافظت کند و باعث کاهش التهاب هایی شود که به طور بالقوه می‌توانند منجر به ناباروری شوند.

فواید دانه های آووکادو برای خانم ها

استفاده از دانه های آووکادو به دلیل ذخایر قابل توجهی از ویتامین E، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند مزایای مختلفی برای رحم ایجاد کند. علاوه بر این، این دانه ها حاوی اسید فولیک هستند که به پیشگیری از عوارض دوران بارداری کمک می‌کند. ویتامین E به تغذیه اندام های تولیدمثل کمک می‌کند. از طرفی دیگر آووکادو با محتوای بالای پتاسیم خود به حفظ تعادل سطح استروژن کمک می‌کند و در نتیجه احتمال بیماری هایی نظیر آندومتریوز(endometriosis) را در زنان کاهش می‌دهد.

اسید فولیک با جلوگیری از نقص لوله عصبی و افزایش سنتز DNA نقش مهمی در ارتقای یک بارداری سالم دارد. آووکادو همچنین سرشار از ویتامین های گروه B، به ویژه فولات یا ویتامین B9 است که از متابولیسم انرژی بدن پشتیبانی می‌کند، گردش خون را تقویت می‌کند و با عفونت ها مبارزه می‌کند. علاوه بر این، آنها به طور مؤثر هورمون ها را تنظیم می‌کنند و استروژن اضافی را از بدن دفع می‌کنند، بنابراین از اختلالات تولیدمثل جلوگیری می‌کنند. این ویژگی به ویژه برای زنان مبتلا به بیماری هایی مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک (polycystic ovary syndrome) یا اندومتریوز مفید است

 

 

منبع: مریان
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها