طرز تهیه کوفته دال عدس ترکی | طرز تهیه کوفته دال عدس بدون گوشت

کوفته دال عدس؛ یه غذای ترکی و انرژی زا + نحوه تهیه

A
۰

کوفته مرجیمک را با دال عدس درست کنید تا یک غذای وگان ترکی و مجلسی را امتحان کنید. نحوه تهیه را در ادامه بخوانید.

کوفته دال عدس یا کوفته مرجیمک از غذاهای اصیل ترکی است که با دال عدس و بلغور درست می شود. اگر دوست دارید یک غذای گیاهی و سالم نوش جان کنید که خواصی مانند انرژی زایی و درمان مشکلات دستگاه گوارش داشته باشد پیشنهاد می کنیم این مدل کوفته را انتخاب کنید.

مواد لازم برای تهیه کوفته دال عدس

دال عدس            یک پیمانه       
بلغور گندم خیس خورده یک چهارم پیمانه
پیاز یک عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
تره خرد شده یک پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غداخوری
زیره پودر شده یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
نمک به میزان لازم

بیشتر بخوانید:کوفته قلقلی رو بدون گوشت درست کن!

کوفته دال عدس

روش تهیه کوفته دال عدس

  1. دال عدس را در قابلمه بریزید، ۲/۵ پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. تقریبا یک ساعت برای پخت عدس و کم شدن آب آن کافی است. بلغور را به عدس پخته اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر با هم بپزند، سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید سرد شوند.

  2. پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامیرب گرفته شود.

  3. دال عدس و بلغور پخته، مخلوط رب و پیاز، تره خرد شده، پودر زیره، نمک و فلفل را در کاسه‌ای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. از مواد به اندازه‌ی کوفته‌های کوچکی برداشته و به شکل دلخواه در آورید، سپس آن را در جعفری خرد شده بغلطانید و در ظرف سرو قرار دهید.

  4. کوفته‌ها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند و سپس آن‌ها را سرو کنید

منبع: غفاری دایت
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها